Categories

Logodna Georgetei si a lui Claudiu

Shares
Read Carefully

Dupa cum spuneam, decembrie este luna cererilor in casatorie. A venit in sprijinul acestei afirmatii o intamplare chiar “din vecini”. Pe bune, chiar din vecini :D. Sa va spun o povestioara.

La mine la bloc se poarta veselia si iubirea. Toata scara e plina de copii, plina de cupluri tinere, proaspat casatorite sau cu o oarecare “vechime”, dar la care iti este mai mare dragul sa te uiti. Pai, la parter am un cuplu care sunt impreuna de ceva vreme, fratele baiatului este deja casatorit si cu copil, iar eu chiar ma gandeam cand are de gand sa faca si el pasul cel mare. Nu mare mi-a fost mirarea cand am vazut ieri de dimineata poze pe profilul Georgetei cu marele afis pe magazinul Cocor, pe care scria: “Vrei sa fii sotia mea?”. Sa cad de pe scaun si alta nu, va zic sincer.

Bineinteles, cum Claudiu este un baiat plin de surprize, s-a gandit ca daca tot afla toata lumea cum se insoara el, sa blocheze putin si traficul (that’s the spirit!!! 😀 ) cand ingenuncheaza in fata iubitei sale si ii pune mare intrebare.

Inelul este unul cu totul deosebit (din nou, Claudiu s-a dovedit a fi plin de inspiratie), iar viitoarea mireasa este cu inima cat un munte (cine n-ar fi, daca s-ar afla in locul ei?).

Avand in vedere tematica blogului, nu pot sa spun ca ma asteptam sa mai fiu  impresionata (la modul sa stau cu pielea facuta gaina toata ziua) de cereri in casatorie, dar trebuie sa recunosc ca atunci cand asta se intampla oamenilor pe care ii cunosti, mai-mai ca iti vine sa plangi.

Felicitari viitorilor miri, felicitari Georgetei pentru barbatul pe care il are langa ea si nu in ultimul rand, felicitari Claudiu pentru spiritul inovator si pentru fata pe care o vei avea alaturi toata viata! Casa de piatra, sa fiti fericiti, intelegatori si sa aveti grija unul de altul!!

Iar acum va las in compania pozelor, caci e timpul sa fiti si voi emotionati asa cum am fost si eu.

Comments (2)

 • addicted

  07/12/2012 - 11:07

  Da, inca am si eu pielea ca de gaina! Superba surpriza, o cerere cam pe gustul… nostru!? 😀

  Reply
  • Irina

   07/12/2012 - 12:16

   Clar. Asa se face! 😀

   Reply

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.