Categories

Toate posturile/inregistrarile/comentariile reprezinta opinia si punctul de vedere al autorilor si trebuie tratat ca atare. Orice fel de review/comentariu despre un eveniment/firma/produs/serviciu este parerea strict personala si subiectiva a autorului si nu este menita sa aduca prejudicii morale sau financiare de nici un fel celor in cauza. Responsabilitatea pentru continutul posturilor/inregistrarilor/comentariilor este a autorilor. Administratorii acestui site vor incerca sa inlature cat mai repede posibil orice fel de mesaje sau continut pe care le considera intr-un fel sau altul deranjante, insa nu pot parcurge fiecare mesaj/post/comentariu in parte, asa ca ultilizatorii trebuie sa fie constienti ca pot fi expusi unui continut care este contrar acestor politici.

totulpentrununta.com este un site in limba romana caruia i se aplica urmatorii Termeni de utilizare care contin: texte, poze, teste online, concursuri interactive, jurnale online, produse, evenimente, avatar, pagini personale, forumuri publicate pe toate paginile site-ului.

totulpentrununta.com nu este responsabil pentru incalcarea Termenilor si Conditiilor de utilizare, si daca nu sunteti de acord cu acestia va rugam sa nu utilizati in scop comercial informatiile/pozele de pe acest site. Prin prezenta in continuare pe acest site, va dati acordul tacit cu Termenii si Conditiile de utlizare. Va rugam, de fiecare data cand reveniti pe site sa verificati daca Termenii si Conditiile de utilizare au fost schimbate.

Toti utilizatorii care nu se conformeaza Termenilor si Conditiilor de utilizare vor fi sanctionati de catre administrator prin avertisment/suspendare pe o perioada limitata/suspendare definitiva.

Cei care administreaza acest site, au dreptul de a sterge sau bloca orice fel de mesaje pe care le considera jignitoare, deranjante sau care incalca prezenta politica.

Este interzis utilizatorilor sa posteze mesaje/comentarii/poze de tip jignitor, pornographic, rasist sau orice alt material care este contrar legii in vigoare in Romania.

totulpentrununta.com nu isi asuma raspunderea pentru nimic din ceea ce este publicat de catre utilizatori,dar este receptiv la orice fel de sesizare.

Nu se accepta nici un fel de reclama(directa sau mascata sub forma comentariilor/posturilor). Daca doriti sa va inscrieti ca si FURNIZORI, acest lucru se poate face in sectiunea speciala.

Nu abuzati de majuscule. Pe internet majusculele sunt echivalentele strigatelor.

totulpentrununta.com isi rezerva dreptul de a modifica prezenta politica, asadar va rugam sa o consultati in mod frecvent, deoarece nerespectarea acesteia prin lipsa de informare nu este un argument in incalcarea ei. 

Copyright:

Accesul dumneavoastra la acest site desemneaza acordul dumneavoastra cu Termenii si conditiile de utilizare, asadar orice fel de reproducere, copiere, distributie, redistributie, publicare, transferare sau utilizare fara acordul administratorilor totulpentrununta.com este strict interzisa, iar incalcarea acestei politici va fi pedepsita conform legii.

Orice fel de informatie introdusa de dumneavoastra pe acest site se va incadra in proprietatea intelectuala totulpentrununta.com.

Drepturile de copyright pentru materialele de pe acest site si server sunt protejate de Legea Proprietatii Intelectuale a Romaniei, de Uniunea Europeana si de Legea Internationala a Copyright-ului. Orice cerere a permisiunii de folosire a materialelor de pe acest site poate fi trimisa pe adresa office@totulpentrununta.com