Categories

Cereri in casatorie inedite- in aer liber

Shares
Read Carefully

Găsirea unor idei de cerere in casatorie creative se poate dovedi a fi foarte grea. Vrei să fii original si in acelasi timp nu vrei să exagerezi. Vrei ca ea să spună da și sa ramana emotionata pana la lacrimi! Acestea fiind spuse, in articolul de azi, pentru ca suntem mari fani ai cererilor in casatorie in aer liber, iti vom oferi cateva dei inedite de cereri in casatorie de acest fel. La urma urmei, relațiile sunt despre experiențe, călătorie și aventură. Dacă tie și prietenei tale va plac drumetiile pe munte, apreciati un picnic în aer liber, sau sunteti amatori ai sporturilor extreme, cu siguranta o sa savurati aceste exemple:

Cerere in casatorie in teleschi

 Scrie diferite mesaje în zăpadă, care sunt vizibile pentru tine și prietena ta pe masura ce urcati cu teleschiul (citate de dragoste, expresii reprezentative pentru relatia voastra, sau formulele voastre de alint). Lasa fraza “Te casatoresti cu mine?” pentru la final. Tips and tricks: iti recomandam sa folosesti colorant alimentar pentru a vopsi zăpadă si pentru a face mai ușor de citit mesajele. Ah și asigura-te că bara de siguranță este în jos atunci când o ceri sa fie sotia ta pentru tot restul vietii!

Cerere in casatorie la final de drumetie 

Ce loc mai bun pentru a o cere in casatorie decât la capătul unui traseu pe munte? Este un simbol al calatoriei voastre care abia incepe si exista mari sanse ca privelistea de la inaltime sa fie uluitoare. Ca și in imaginea aceasta de mai jos.

Ca sa vezi si mai usor ce ti se potriveste iata si alte exemple de la care sa pornesti in planuirea cererii in casatorie ideale:

Fie ca ai auzit de ea la National Geographic, fie ca ai tastat pe google care sunt  cele mai frumoase cascade din lume, cascada Bigar din judetul Caras Severin, ar putea fi unul din locurile de poveste unde poti sa o ceri de sotie. Imaginile din acest loc romantic vorbesc de la sine.

Începeți să învățați să vâsliti împreună. Inchiriaza o barcă cu vâsle în Central Park- New York este o idee clasica si totusi inedita pentru propunerea ta, mai ales pentru noi europenii.

Desi se zice sa nu te legi la sireturi in Paris, atunci cand totusi esti pregatit de pasul cel mare, rezerva un zbor in Franța, si mergi sa iti legi sireturile in fata Turnului Eiffel pentru o idee clasica de propunere. Crede-ma, works everytime.Pentru toate ideile acestea nu uita sa ai un fotograf aproape. Vrei sa se mandreasca prietenelor sale cu modul inventiv in care ai cerut-o de sotie.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.