Categories

Inele de logodna chic in 2017

Shares
Read Carefully

Motivul spirala este in centrul trendurilor in bijuterii in anul 2017. Mai mult, acesta isi lasa amprenta si asupra inelului de logodna clasic. Un simbol al iubirii vesnice si infinitului, spirala rasucita a devenit o alegere populara pentru inelele de logodna si de ce nu verighete.

Iată cateva dintre cele mai gratioase si superbe modele de inele de logodna răsucite pe care pur si simplu le vei adora!

Ramane doar sa spui da!

Comments (2)

 • Alex

  06/03/2017 - 15:46

  Foarte misto inelele de logodna dar mi se pare foarte greu sa alegi unul 🙂
  Sunt in cautarea unui inel pentru prietena mea, any tips and tricks cum as putea sa aflu ce ii place fara sa se prinda?

  Merci

  Reply
  • admin

   06/03/2017 - 17:38

   Hey Alex,

   Stim ca este dificil sa alegi “The Ring”, asa ca sfatul meu este te uiti intai atent la bijuteriile pe care deja le are. Îi plac cele lucrate în linii fine, simple sau cu elemente mai îndraznete, prefera aurul alb, negru sau rose, ii plac pietrele pretioase sau mai degraba nu? Poti incerca şi cateva întrebari subtile. Leaga-te de una dintre bijuteriile ei, ca sa nu se prinda. Mai mult, ai putea sa dai o privire pe contul ei de facebook, instagram sau pinterest, daca foloseste. Vei fi surprins de cat de multe informatii valoroase poti sa gasesti legat de ce ne place noua, femeilor. Cand te afli aproape de decizia finala, este foarte indicat sa ceri parerea prietenelor sau a surorii.

   Good luck!

   Reply

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.