Categories

Trendul roz al verighetelor si inelelor de logodna

Shares
Read Carefully

Intotdeauna albul a fost cea mai potrivita culoare atunci cand a venit vorba de o nunta. Fie ca este vorba despre rochia de mireasa sau de aurul pentru verighete, cu albul nu vei da gres niciodata.

Insa in ultimul timp lucrurile au inceput sa se schimbe, iar miresele vor sa gandeasca cat mai mult out of the box. Una dintre vedetele care a pornit aceste trenduri a fost Jessica Biel. Cu rochia sa de culoare blush, a fost romantica, dar si jucausa. Cu ajutorul puritatii albului si a indraznelii culorii rosu, a reusit sa aiba parte de elementele ambelor culori.

Atunci cand vine vorba de inelul de logodna si de verighete, galbenul si albul sunt culorile obisnuite. Fie ca vorbim despre diamant sau despre aurul in sine, cu aceste doua culori nu ai cum sa dai gres (la fel in ca in cazul rochiei de mireasa, cu albul). Ce ar fi daca ai adauga putina culoare “accesoriilor” tale? Sa luam in considerare safirul roz si aurul roz.

Safirul roz este una dintre cele mai solicitate pietre pentru inelele de logodna, in momentul de fata. Este un trend in continua crestere, care ia o amploare tot mai mare pe zi ce trece. De ce pot fi o alegere buna pentru tine? Sunt cel putin doua motive. In primul rand, safirul roz este o piatra extraordinar de frumoasa, care simbolizeaza roialitatea, bogatia si intelepciunea (si sa fim serioase, ce femeie nu iubeste rozul?). In al doilea rand, este mult mai ieftin decat un diamant roz. Acestea sunt pietre extraordinar de rare, iar pretul lor poate ajunge si pana la 75.000$. Sunt de cinci ori mai mici decat safirul, insa de doisprezece ori mai scumpe!

safir-roz

 

Safir roz

Aurul roz este de asemenea, unul dintre trendurile acestui an si cu siguranta face parte din preferatele mele. Fie ca este vorba de inelul de logodna sau de verighete, aurul roz nu te va dezamagi niciodata. Se potriveste cu orice ton de culoare al pielii, si iti va oferi un aer fresh, sofisticat si distinct fata de clasicul aur alb sau galben.

Aurul roz este de fapt o combinatie intre aurul galben si cupru, acesta din urma oferindu-i culoarea rosiatica. Cu cat compozitia contine mai mult cupru, cu atat culoarea aurului va fi mai rosiatica. In mod normal, pentru aurul roz se foloseste 75% aur galben si 25% cupru. Insa pentru cei care doresc aur rosu, compozitia va contine 50% aur galben si 50% cupru.

Este una intre cele mai bune alegeri pentru verighete. Iar daca pentru femei va fi potrivit oricand, barbatii nu trebuie sa aiba temeri ca acest tip de aur nu este masculin. Gresit! Singurul lucru pe care o verigheta din aur roz/rosu il va exclama, va fi classy. Daca esti si mai indraznet, poti opta pentru o combinatie intre aur roz si aur alb (te asigur, este minunata!).

aur-roz

 

Aur roz

Tu ce parere ai despre acest trend “roz”?

Leave a reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.