Categories

Cum sa cumperi inelul de logodna?

Shares
Read Carefully

Desi nu sunt foarte de acord cu sarbatoarea de Valentine’s Day, am ajuns sa o tolerez si sa o accept ca fiind ceva normal. De asemenea, sunt constienta de faptul ca exista multi domni care vor face pasul cel mare in aceasta zi si le vor cere pe iubitele lor in casatorie.

Bun, dar stiti cum sa alegeti un inel de logodna? Ei bine, daca nu stiti, va ajut eu. Am gasit un filmulet foarte interesant, unde vi se explica pas cu pas ce trebuie sa faceti pentru a va indrepta catre alegerea corecta. Mi s-a parut un material foarte util si, trebuie sa recunosc, am mai invatat si eu cate ceva :D. Tie cum ti s-a parut acest filmulet?

Comments (2)

 • Roberta

  24/01/2013 - 14:13

  Intr-adevar este un material foarte util. Cine il va urma, sigur nu va da gres. Problema apare in cazul in care il va urmari si viitoare doamna, intrucat informatiile oferite te fac sa-ti schimbi parerea in ceea ce priveste un inel de logodna cu diamant (daca esti in necunostinta de cauza) – the diamond is not just a shinny gem, it has a lot of features! 😀
  In concluzie, cine doreste sa isi faca viitoare sotie foarte fericita, alegand un inel cu diamant, sa faca bine sa nu mearga pe varianta ” las’ ca seamana si nu se prinde”. :))

  Reply
  • Irina

   24/01/2013 - 20:59

   In principiu doamnele stiu deja cam ce vor. Cam greu sa le schimbi parerea, dar daca intr-adevar sunt in necunostinta de cauza… O sa il coste scump :)) !

   Reply

Leave a reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.