Categories

3 motive pentru care sa nu o ceri in casatorie de sarbatori

Shares
Read Carefully

Acest articol se adreseaza exclusiv baietilor. Dragii mei, daca va simtiti sub presiune din cauza logodnelor pe care le vedeti rasarind zi de zi pe retelele de socializare si din cauza reclamelor unde apar tot felul de cereri in casatorie, va voi da trei motive intemeiate pentru care sa nu ii cereti sa devina sotia voastra in preajma sarbatorilor de iarna.

  1. o cerere in casatorie nu ar trebui sa fie facuta din presiune. Niciodata sa nu faci ceva referitor la iubita ta doar din presiune. Nu trebuie sa cumperi nimanui un inel. Esti sub presiune datorita reclamelor la inele care te fac sa te simti mai putin barbat daca nu o ceri de sotie? Tu esti publicul lor tinta. Si ei stiu ca prietena ta se uita. Cumperi un inel cuiva doar daca este iubirea vietii tale. Cumperi un inel cuiva doar daca nu poti trai fara ea. Doar atunci iti pui banii si economiile jos si cauti diamantul potrivit. Ca sa nu mai vorbim despre faptul ca un diamant frumos nu este usor de gasit, si nicidecum ieftin. Asta e alta discutie.
  2. cererile in casatorie de sarbatori sunt atat de cliseice. Un inel de sarbatori este atat de previzibil. Fii original. Nu fi tipul care spune “oricum era ziua ei si trebuia sa ii cumpar cadou, deci voi compensa printr-un inel”. Daca ea chiar este iubirea vietii tale, surprinde-o. Fa ceva la care ea nu s-ar fi asteptat niciodata. Fa-o intr-o zi obisnuita si fa-o intr-un mod memorabil. Isi doreste ceva special, asa ca ofera-i asta, nu combina evenimentul cu sarbatorile sau cu ziua ei de nastere.
  3. sincronizarea este totul (sau nimic). Fiecare dintre noi are un anumit numar la care ne gandim ca ar fi potrivit sa ne casatorim. In primul rand ca si varsta, si in al doilea rand ca si numar de ani petrecuti impreuna. Dupa cati ani de relatie ti s-ar parea ideal sa te casatoresti? Din punctul meu de vedere, ai nevoie de cel putin un an. Trebuie sa locuiti impreuna o perioada, sa va cunoasteti in cele mai bune si rele momente ale voastre, trebuie sa stiti la ce va inhamati. Dar daca dupa 2-3 ani nu simti ca vrei sa te casatoresti cu ea, atunci ar trebui sa iti pui niste intrebari serioase. Este iubirea vietii tale, dar cu toate astea nu iti place ideea de a fi casatorit? Este ok, atata timp cat si ea este de acord cu asta. Important este ca tu sa nu te simti sub presiune: “suntem impreuna de 2 ani, TREBUIE sa o cer in casatorie.” Nu TREBUIE sa faci nimic. Trebuie doar sa o faci pentru motivele corecte si pentru ca tu simti asta, nu pentru ca te simti obligat de imprejurari.

Tu ce parere ai despre cererile in casatorie de sarbatori?

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.