Categories

Vei fi domnisoara de onoare?

Shares
Read Carefully

Cu totii stim ca la o nunta sunt incluse si domnisoarele de onoare, care in mod normal sunt prietene foarte apropiate ale miresei.

Sa fii domnisoara de onoare, este un rol important in a oferi miresei o petrecere de neuitat, avand anumite responsabilitati pe care trebuie sa le duci pana la capat, voi enumera cateva dintre acestea:

1. Mai intai de toate alesul rochiei de mireasa cat si buchetul de flori, sunt poate cele mai grele decizii pe care le are o mireasa, asadar o parere din partea ta si cateva sfaturi ar ajuta-o foarte mult;

2. Organizarea nuntii, ajutand-o sa se organizeze pentru a duce la capat toate detaliile cu privire la marturii, flori, lumanari, invitatii, lista invitatiilor;

3. Petrecerea burlacitelor unde miresei trebuie sa i se pregateasca o surpriza;

4. Ziua nuntii, momentul in care va trebui sa ajuti cu pregatirea miresei legate de plecatul de acasa si traditiile pe care trebuie sa le urmeze, tinutul lumanarilor la biserica, insotitul nasilor si mirilor la altar cat si momentul in care ajung la salon sa faca ca toata lumea sa se simta bine si sa danseze.

Mai jos regasiti si cateva modele de rochii ale anului 2014 pentru domnisoarele de onoare care se pregatesc sa participe la nunta celei mai bune prietene.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.