Categories

4 secrete pentru o casnicie fericita!

Shares
Read Carefully

Dupa cum observam, in secolul 21 greu se mai poate mentine o casnicie care sa dureze si sa nu se termine dupa cateva luni sau cativa ani.

Sunt cupluri care sustin ca sunt mici schimbari in comportamentul si atitudinea partenerului care sunt mai putin favorabile de cand s-au casatorit si cupluri care pe zi ce trece observa ceva nou la partener care sa-i surprinda intr-un mod placut.

Nici o casnicie nu e perfecta, va prezentam cativa pasi care ar putea duce la consolidarea acesteia.

1. Sa va intelegeti nevoile

Principalele motive pentru care casniciile nu functioneaza, sunt problemele de comunicare sau incompatibilitatea sexuala, dezamagirea si frustrarile de zi cu zi, a diferentelor dintre ceea ce va asteptati si cum actioneaza partenerul dumneavoastra in diferite conjuncturi.

casnicie-1

2. Arata-i putina afectiune

Dupa cum stim, barbatii trebuiesc cocolositi si rasfatati, cu cat ii arati mai mult ca iti pasa de el si ii oferi atentie cu atat se simte mai iubit si sigur pe el.

Cateva gesturi si cuvinte sunt apreciate si poti avea mai multe sanse ca si casnicia ta sa functioneze.

casnicie-4

3. Mai mult timp pentru voi

Orice lucru pe care il faceti va ajuta sa imbunatatiti relatia dintre voi, chiar si micile detalii cum ar fi, sa stati dimineata sa va beti cafeaua o jumatate de ora inainte de a pleca la serviciu, va ajuta sa fiti mai aproape unul de celalalt afland ce s-a intamplat pe parcursul zile anterioare si daca totul este in regula cu persoana de langa dumneavoastra.

Couple watching TV while drinking coffee

4. Mici surprize

Dupa cum bine stim, tuturor ne plac surprizele, tineti cont de asta, iar un lucru marunt luat intr-o zi oarecare poate face persoana de langa dumneavoastra mai fericita.

casnicie-3

Intotdeauna sa va puneti intrebarea:

“Ce pot face pentru a avea o casnicie fericita?”

 

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.