Categories

Trendul rochiilor de mireasa pentru anul 2013

Shares
Read Carefully

Trendul rochiilor de mireasa pentru anul 2013 se axeaza pe mireasa moderna, cu rochii nu neaparat albe, ci cat mai extravagante si mai colorate. A pornit de la designerul Vera Wang care a dat tonul rochiilor negre si in culori nude.

Moda spatelui gol a revenit pentru anul 2013, cu adaugiri de dantela si tulle. Cu toate ca rochiile fara bretele au tinut topul rochiilor de mireasa pentru foarte mult timp, cel mai in voga stil este cel elegant si graviteaza in jurul rochiei lui Kate Middleton. Chiar si la un an dupa casatorie, acest eveniment a marcat si continua sa marcheze trendurile in materie de nunta, din toate punctele de vedere. Dantela este un element de nelipsit din creatiile deginerilor, deoarece este romantica, lejera si denota foarte multa eleganta. Se prefera rochia de mireasa mai acoperita, mai decenta si mai simpla. Se pare ca designerii aplica ideea de “Simplicity is the ultimate sophistication”.

O varianta confortabila, utila si practica este cea a rochiilor care se convertesc. Poti inlatura voalul, o poti face fusta sau top, in functie de cum iti doresti sa arati la receptie. Iti ofera o gama variata de posibilitati, si vei avea cu siguranta succes daca vei apela la o astfel de rochie, deoarece transformarea este uluitoare. Te scuteste de mult timp pierdut pentru confectionarea rochiei de receptie, probele necesare si stresul pe care ti-l provoaca schimbarea de garderobe in timpul receptiei tale.

Comments (2)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.