Categories

Destinatii pentru luna ta de miere

Shares
Read Carefully

Luna de miere ne-o dorim sa fie cea mai frumoasă calatorie a noastră, pe care ne-o vom aminti negresit toată viata. Daca nu acum e momentul sa incercam cea mai exotica, diferita, chiar extravaganta destinatie, atunci cand?! Ne-am gandit sa iti venim in ajutor cu o lista de 5 destinatii idilice, care pe noi cel putin, ne-au cucerit complet!

Bora Bora – considerata una dintre cele mai frumoase insule din lume, e o destinatie care te poate imbata de fericire, incepand cu apele sale cristaline, reciful de corali, pestii exotici pana la pantele muntoase cu o vegetatie tropicala luxurianta. Plus ca insula dispune de multe posiblitati prin care splendorile ei pot fi explorate: plimbari cu submarinul „Spiritul Pacificului” pe langa peretele de corali; snorkeling, cand vei putea admira fascinantii pesti exotici sau scuba diving; sa vizitezi Lagoonarium, un fel de gradina zoologica, dar populata numai cu pesti, dar si ferma de perle; Aqua Safari; shark feeding; parasailing; plimbari cu jet ski sau tur cu elicopterul. Sa mai spun ca ar fi o luna de miere fabuloasa?

Bali – daca n-ai citit cartea sau vazut filmul dupa ea inca, Eat, Pray, Love, ai un motiv sa te duci sa experimentezi pe propria piele minunatia acestui loc. Atmosfera de aici este paradisiaca: munti, reliefuri de corali, plaje albe sau cu nisip negru, plus o varietate de experiente culturale pe care le poti trai. O vizita la frumoasele temple nu ar trebui ratata, la Centrul de Arta si Muzeul de Pictura din Ubud, multele ateliere de prelucrare a aurului si argintului, la Centrul de sculptura din Mas, vestitele orezarii in terase sau la nenumeroasele parcuri. De asemenea, sa nu uiti sa profiti nici de maiestria masajului balinez care imbina tehnici terapeutice traditionale indiene si chinezesti.

 

Maldive – o simfonie a culorilor pe care o poti savura la maximum in fiecare resort ce ocupa o intreaga insulita coraligena. Daca esti adepatul deconectarii totale de la murmurul vietii, acesta este locul ideal. Lagune turcoaz, nisip alb, palcuri verzi de cocotieri, leagane din lemn suspendante de palmieri, bungalow-uri deasupra apelor lagunelor sau pe plaje, salturi ale delfinilor, corali, pesti exotici multicolari, pisici de mare ce par a sta imperturbabile – cam asta o sa vezi in fata ochilor tai, totul intr-o liniste si o serenitate depline. Odata ajuns aici, nu trebuie sa ratezi apusurile si rasariturile care dureaza ceva mai putin decat cele cu care suntem noi obisnuiti, fiind in zona Ecuatorului, insa jocul de culori de pe cer si intensitatea lor te vor lasa cu siguranta cu o amintire inegalabila.

St. Barts – pentru cei care au o fascinatie pentru albastrul intens al marii, Marea Caraibelor este recunoscuta ca fiind in nuante cum rar ti-a fost dat sa vezi, iar St. Barts este o adevarata bijuterie in randul Insulelor Antile. Este o destinatie de mult rafinament, dar si ideala pentru o relaxare completa. Ca sa te bucuri complet de sederea ta aici, nu uita sa iti rezervi o camera cu vedere catre marea halucinant de frumoasa.

Insulele Galapagos – o adevarata aventura vizuala, fiind unele dintre insulele cele mai izolate de pe glob, acest fapt avand drept consecinta dezvoltarea unui numar mare de specii de plante si animale neobisnuite si chiar unice. E un loc perfect pentru relaxare, dar si pentru una dintre cele mai interesante experiente din viata ta. Explorarea suprafetelor fascinante nu trebuie sa te faca sa uiti de aventura subacvatica, apele Oceanului Pacific de aici fiind considerate una dintre cele sapte minuni acvatice ale lumii.

 

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.