Categories

Sfaturi de nunta de la celebritati

Shares
Read Carefully

Am discutat de foarte multe ori despre faptul ca organizarea unei nunti nu este deloc feerica si ca in basme, ba chiar este un stres foarte mare, care de multe ori se rasfrange asupra partenerului. Dupa ce ai trecut prin aceasta experienta, te poti uita in urma si poti da niste sfaturi viitoarelor mirese.

In acest articol, veti primi sfaturi de nunta de la celebritati, si va vor impartasi micile secrete care le-au ajutat pe ele sa isi pastreze calmul.

  • Michelle Obama a fost intrebata in urma cu aproape 2 ani, ce sfaturi ar avea pentru nunta lui William si a lui Kate. Aceasta a spus ca “trebuie sa invite pe cine doresc. Este un lucru personal si privat. Ah, si nu uitati: mergeti intr-o luna de miere nemaipomenita!”
  • Carrie Underwood propune sa “luati lucrurile usor. Daca puteti sa fiti logoditi pentru o perioada mai mare de timp, sunt convinsa ca este un lucru foarte bun. Planuiti lucrurile usor, incet si luati primii doi ani doar pentru a va petrece timp impreuna si pentru a va simti bine”.
  • Claire Danes: “Luati un somnifer in seara dinaintea nuntii. Pentru ca eu nu am putut sa dorm. Nimeni nu poate sa doarma. Esti atat de plin de adrenalina. Asa ca trebuie sa apelezi la putin ajutor.”
  • Actrita si moderatoarea TV Niecy Nash, spune ca “serialul Sex and the City avea dreptate. Nu ar trebui sa lasi niciodata nunta sa fie mai mare decat relatia.”
  • Jenna Bush-Hager le sfatuieste pe toate miresele sa aiba o ceremonie privata. “Pentru noi, a fost foarte special sa fim impreuna cu familia. Cu siguranta nu as fi vrut ca in ziua nuntii mele, sa ma prezint unor persoane pe care nu le cunosc.”

Sfaturile mele sunt aceleasi: aduceti-va aminte ca este nunta VOASTRA , nu a altcuiva, momentul este al vostru, iar voi trebuie sa va organizati ceremonia asa cum va doriti. Incercati sa aveti aproape persoanele care va sunt dragi, nu pe cele din obligatie, si bucurati-va de aceasta zi impreuna, nu plimbandu-va separat printre invitati. Pentru ca in aceasta zi este vorba despre voi!

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.