Categories

Nunta lui Marius si a Cristinei Dragomir

Shares
Read Carefully

Nunta Cristinei si a lui Marius Dragomir a avut loc pe data de 10 iulie 2010. A fost intr-o combinatie de stiluri, dar predominant a fost cel modern. Ea se considera a fi o mireasa in acest stil, iar receptia poate confirma acest lucru. Petrecerea a fost tinuta la un restaurant cu iz parisian din Craiova , un restaurant care de altfel este categorisit ca fiind “de fite”, unde au fost prezenti 130 de invitati

Ceremonia religioasa a fost spre deosebire de receptie, una de tip traditional. Cu toate astea insa, Cristina si Marius sunt un cuplu modern, care nu si-a dorit ca toate obiceiurile sa fie respectate, cum ar fi tipicul “Ia-ti mireasa ziua buna”, “turta miresei” , hora din fata blocului si altele.

Cat despre rochia de mireasa, aceasta este una moderna, nu este croita uniform, si are in componenta o trena. Mireasa a adoptat un stil de machiaj lejer, natural, pentru ca ea este in general o femeie naturala careia nu ii place sa falseze, mai ales cand vine vorba despre persoana ei.

Cand am intrebat-o pe Cristina ce sentimente a avut vis-a-vis de ziua nuntii, mi-a spus ca “pe langa semnificatia romantica a acestei zile, totul este o mare agitatie, si mai ales ca si mireasa, devii stresata”. Un moment care i-a ramas intiparit in minte (pe langa stres), este cel din biserica. “Toata ceremonia religioasa ne-am tinut strans de mana si de foarte multe ori ne-am privit in ochi”.

Alaturi de miri au fost doar cei apropiati lor, membrii familiilor si prieteni. La receptie, majoritatea persoanelor au fost tineri.

Cristina si Marius reprezinta stilul modern de miri, care vor ca nunta sa ii reprezinte in totalitate si la care vor sa fie prezente doar lucrurile care conteaza cu adevarat pentru ei, si nu pentru altii. Au ascultat multe pareri si sfaturi, au avut de invatat de la fiecare, iar in final au luat ce au crezut de cuviinta pentru gusturile si asteptarile legate de nunta visurilor lor.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.