Categories

Nunta romantica in Bali

Shares
Read Carefully

Intotdeauna am fost o romantica, si am apreciat foarte mult nuntile cu aceasta tematica. Cu toate ca orice nunta are doza necesara de romantism, nuntile organizate special in acest sens mi s-au parut intotdeauna mai deosebite.

Astazi vom vorbi despre nunta lui Jamie si a lui Wes, ce a avut loc in Bali, Indonesia, pentru ca mirii sunt din diferite partile ale lumii si au dorit ca aceasta ceremonie sa aiba loc pe un teritoriu “neutru”, sa ii zicem asa. Jamie si Wes au intentionat sa ofere tuturor invitatilor o mini-vacanta frumoasa, in care sa descopere impreuna lucruri noi.

Wes (mireasa) spune ca “cel mai important lucru pentru noi a fost ca nunta sa ne reflecte personalitatile”. De asemenea, mireasa lucreaza in lumea modei, si si-a dorit foarte mult sa creeze rochiile pentru domnisoarele de onoare. “A fost foarte distractiv si mi-am permis sa personalizez fiecare rochie in functie de caracterul fetei respective.”

Haideti sa ne aruncam si noi un ochi peste poze si promit sa fiti impresionate in cel mai placut mod de felul in care a aratat totul in final! Tie ce ti-a placut cel mai mult la aceasta nunta?

Leave a reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.