Categories

Nunta la inaltime: bungee jumping dupa depunerea juramintelor

Shares
Read Carefully

Fiecare dintre noi isi doreste ca nunta  noastra sa fie cea mai speciala, cea mai “atlfel” si cea care ramane intiparita cel mai placut in mintile invitatilor. Jeroen si Sandra Kippers au reusit cu siguranta acest lucru. Ei si-au organizat nunta pe o platforma suspendata la 50 de metri inaltime, , deasupra orasului Bruxelles, alaturi de 20 de invitati. Cei doi tineri din Belgia au reusit sa isi surprinda (si mai tare) invitatii cand, dupa ce au jurat sa isi fie alaturi unul altuia pentru toata viata, la bine si la rau, au facut bungee jumping.

Mireasa a declarat: “Cred ca am avut o nunta de-a dreptul spectaculoasa, exact asa cum trebuie sa fie o astfel de ceremonie ca sa nu poata fi uitata prea usor. In plus, atat eu, cat si Jeroen suntem innebuniti dupa sporturile extreme, iar la nunta noastra am avut parte de adrenalina din belsug.”

Costul acestei nunti de neuitat a fost de 31.000 euro, organizata cu ajutorul companiei “Marriage in The Sky“, cei doi fiind primii miri din lume ce si-au unit destinele in acest mod.

nunta-la-intaltime-bungee-jumping-dupa-depunerea-juramintelor-1

Comments (2)

  • Irina

   19/01/2013 - 12:32

   Eu stiu sigur ca nu as face-o. :))

   Reply

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.