Categories

Nunta lui Adrian si a Oanei Dumitrascu

Shares
Read Carefully

In data de 02.10.2010, Adrian Dumitrascu si-a incheiat definitiv socotelile cu burlacia si a dus-o la altar pe aleasa inimii lui, Oana. Nu numai data contine cifra 10, ci nunta in sine a fost de nota 10.

Restaurantul a fost ales pe spranceana, fiind caracterizat de rafinement, calitate si confort. Sala in care s-a tinut receptia, a fost una deosebita, unde invitatii s-au simtit excelent, tinand cont de faptul ca la ora 4 a.m. inca nu parasisera locatia. Mirii au reusit sa intretina atmosfera, impletind cu succes buna dispozitie, distractia si surprizele pentru invitati.

Un moment emotionant, atat pentru ei cat si pentru invitati a fost dansul mirilor, primul lor dans ca sot si sotie. Cu toate ca au avut emotii, nu s-au lasat coplesiti de acestea, ci dimpotriva, au incercat sa fie cat mai relaxati, iar rezultatul a fost cel scontat. Ei au impartit cu generozitate zambete, iar finalul dansului lor a marcat deschiderea serii. Deci, sa inceapa balul!

Mireasa, fara dar si poate, a fost cea mai admirata persoana. Oana a avut o rochie deosebita, clasica, alba. Ea s-a facut remarcata inca de la prima aparitie prin eleganta si romantism. Corsetul pe care l-a avut ii contura perfect silueta. In ceea ce priveste coafura, a optat pentru un coc, brodat din loc in loc cu trandafiri, ceea ce-i dadea un aer distins. Nu a lipsit nici voalul, care i-a incadrat perfect fata si a transformat-o intr-o adevarata printesa.

Buchetul a completat stilul miresei si s-a incadrat perfect in peisaj, fiind format din trandafiri albi si rosii, simbol al gingasiei, delicatetii, puritatii, dar si al dragostei puternice dintre cei doi miri. Paleta coloristica a nuntii a fost o imbinare armonioasa intre rosu si alb. Machiajul ales a fost unul natural. Se spune ca fiecare mireasa este frumoasa in felul ei si fiecare cu farmecul ei, insa ochii albastrii ai Oanei si tenul ei luminos, sunt trasaturi pe care ea a stiut foarte bine sa le scoata in evidenta.

Sa nu-l uitam nici pe mire, care nici el nu a fost mai prejos. Adrian, a ales un costum negru, elegant, ceea ce-l defineste ca avand o personalitate puternica, iar in piept a optat pentru un trandafir alb, asortat cu cei ai miresei. Recuzita mirelui a fost una clasica, totul fiind bine aranjat pana la cele mai mici detalii.

Nu au fost date la o parte nici obiceiurile, nunta impletind foarte bine modernul cu traditionalul. “Turta miresei”, aruncatul buchetului, jarteaua, furatul miresei, sunt traditii pe care mirii si-au dorit sa le aiba la nunta.

Oana si Adi reprezinta cuplul modern, care a optat pentru o nunta pe care si-au pus propria amprenta in ceea ce priveste organizarea, caci pana la urma nu este nevoie de un buget nelimitat pentru a avea o nunta exceptionala, ci doar de bun gust si putina imaginatie, de care cu sigurata, nunta lor nu a dus lipsa.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.