Categories

Nunta cu tematica “Game of Thrones”

Shares
Read Carefully

Nu stiu despre voi, insa eu sunt o mare fana a serialului Game of thrones, ca sa nu mai vorbim despre epicele carti A song of ice and fire. Pentru cei care au timp sa citeasca si pentru cei carora le plac cartile bine scrise, le recomand cu draga inima.

Una peste alta, avand in vedere ca sunt o fana infocata a acestei serii, ma pasioneaza orice are legatura cu Game of thrones, inclusiv nuntile cu aceasta tematica. Va propun sa ne uitam impreuna peste elemente ce le poti adauga nuntii tale, pentru a deveni demna de King’s Landing.

Pentru inceput trebuie sa iti alegi invitatiile. Cea mai buna si minunata idee in acest sens, este sa faci invitatii cu numele casei care te reprezinta cel mai bine, precum in poza de mai jos:

invitatii-game-of-thrones

 

 

Apoi trebuie sa iti alegi locatia pentru petrecere si eventual ceremonie. Ce loc este mai potrivit pentru asa ceva decat un castel? Sau poate o padure, pentru a fi in ton cu Casa Stark.

castel-nunta-game-of-thrones

 

Una peste alta, trebuie sa fii o mireasa de rangul unei regine, si cine poate reprezenta acest stil mai bine decat…Cersei Lannister. Pentru rochia de mireasa te poti inspira din garderoba reginei regente din serialul Game of Thrones. 

rochie-de-mireasa-game-of-thrones

Ca si hairstyling iti recomand sa mergi pe stilul lui Daenerys Targaryen, intrucat este mai mult decat potrivit pentru o asa tematica.

coafura-game-of-thrones

 

Un lucru pe care nu trebuie sa il uiti in calitate de viitoare regina, este coroana sau tiara. It’s a must!

tiara-game-of-thrones

 

Pe domnisoarele de onoare le poti imbraca in stilul femeilor din Qarth, iar in pieptul cavalerilor de onoare trebuie sa pui neaparat “brosa”  Mana Regelui.


mana-regelui-game-of-thronesrochii-domnisoara-de-onoare-game-of-thrones

 

Pentru bauturi, iti sugerez sa faci niste etichete pe care sa le aplici pe sticlele de vin, de whisky,si sa le redenumesti dupa bauturile din cartile  A song of ice and fire…

vin-game-of-thrones

 

…pe care sa le servesti in halbe demne de hanurile din Winterfell.

halbe-game-of-thrones

 

And last but not least, trebuie sa gasesti un cofetar care sa fie mai mult decat un artist, pentru ca tortul trebuie sa fie absolut magnific, precum cel din imaginea de mai jos.

tort-game-of-thrones

 

 

Valar morghulis!

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.