Categories

Mesaje amuzante pentru perechea ta

Shares
Read Carefully

Una dintre calitatile ce mi se repeta mereu de la prietenii mei, este umorul. Sunt o persoana glumeata, amuzanta si imi place sa fac oamenii din jurul meu sa zambeasca. Atunci cand vine vorba despre relatii, partenerul meu TREBUIE sa fie o persoana cu simtul umorului dezvoltat, si cam pe aceeasi lungime de unda cu mine cand vine vorba de glume si lucruri funny.

Stiu din proprie experienta ca umorul te poate ajuta sa treci mai usor prin diverse momente mai amare ale vietii, si dupa parerea mea, umorul este unul din cele mai bune lucruri pentru sanatatea unei relatii. Am gasit pentru tine mesaje amuzante pentru perechea ta, pe care i le poti trimite de dragul amuzamentului sau atunci cand are o zi proasta si esti departe de el. Have fun! 😀

 • Atentie cand un barbat iti spune ca te iubeste din adancul inimii. Inseamna ca totusi mai exista destul loc si pentru alta deasupra!
 • Ce prezenta! Ce inteligenta! Cat farmec! Si ce ochi frumosi! Dar am vorbit destul despre mine! Tu ce mai faci?
 • Acest mesaj nu contine grasimi, colesterol sau aditivi. Este in intregime natural, dar contine mult, mult zahar. Totusi, nu poate fi nici pe departe la fel de dulce ca persoana care-l citeste!
 • Dimineata nu mananc – ma gandesc la tine, la amiaza nu pot manca – ma gandesc la tine, seara nu pot manca – ma gandesc la tine, iar noaptea nu pot dormi – mi-e foame!
 • Vreau sa stii cat de mult inseamna iubirea noastra pentru mine. Daca am fi pe un vapor care se scufunda, cu o singura vesta de salvare… mi-ar fi tare dor de tine!

Voi ce sugestii de mesaje amuzante aveti?

One comment

 • javra

  21/03/2013 - 15:19

  Haioase mesajele tale!

  Reply

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.