Categories

La un an de la nunta regala

Shares
Read Carefully

Anul trecut in aceasta zi, tot globul roia, murmura si specula orice avea legatura cu nunta dintre Kate Middleton si Printrul William. Toti marii designeri isi dadeau cu parerea despre cum va arata rochia de mireasa si peste 2 miliarde de oameni au urmarit ceremonia in direct. Un an mai tarziu, toata lumea s-a linistit si si-a dat seama ca efectul acestei nunti s-a facut simtit. In ce sens? Din toate punctele de vedere, alti viitori miri si-au dorit o nunta asemanatoare cu aceasta. De la rochii de mireasa, makeup si coafura, pana la ceremonia religioasa si invitatii, viitori insuratei au dorit sa isi creeze propria lor nunta regala. Dupa un studiu efectuat, s-a ajuns la concluzia ca cererile pentru nuntile cu tema regala s-a dublat in ultimul an.

Rochia de mireasa a fost foarte mult timp speculata, iar aparitia ei a fost una de incantare pentru unii si de dezamagire pentru altii. Noua ne-a placut, pentru ca a fost o rochie simpla, decenta, eleganta si croita cu foarte mult bun gust. Se banuieste ca a fost inspirata dupa rochia lui Grace Kelly la casatoria ei cu printul de Monaco.

Inelul de logodna, care este o traditie in familia regala, a inspirat de asemenea viitoarele mirese si le-a reorientat gusturile in materie de inele.

Poate unul din cele mai importante aspecte ale casatoriei dintre Kate si William este faptul ca reprezinta un cuplu modern si au incurajat cuplurile tinere sa locuiasca o perioada impreuna inainte de a se casatori pentru a se descoperi unul pe altul si pentru a invata cum sa se obisnuiasca unul cu celalalt.

De asemenea cei care isi doresc o cununie religioasa in biserica sunt intr-un numar mult mai mare. De altfel, procentul celor care doresc sa se casatoreasca in biserica a crescut cu 5% in ultimul an si este prima crestere din ultimii 10 ani.

Aceasta nunta a retrezit la viata vechile dorinte ale femeilor de a merge spre altar si de a fi mireasa, spre o directie mai buna si mai imbucuratoare. Suntem multumiti de modul in care legatura dintre Kate si William a atins lumea celor care se iubesc, deoarece o casatorie este intodeauna un motiv de bucurie, de celebrare si de recunoastere in fata intregii lumi ca iubesti si ca esti iubit.

Asadar ‘La multi ani!’ lui Kate si William, si asteptam cu draga inima vestea despre venirea pe lume a unui copilas.

 

Comments (3)

 • addicted

  30/04/2012 - 11:01

  Something like: copy paste! :)) Cei care vor sa dea un “paste” nuntii regale trebuie sa se astepte si la un esec pentru ca nu va avea acelasi impact asupra invitatilor, evident!

  Rochia ei imi placu`si mie, simpla dar eleganta!

  Reply
  • Irina

   30/04/2012 - 11:09

   Nu neaparat copy paste ci cat o inspiratie pentru rochii, pentru locatii, pentru tematica, s.a.m.d. Oricum, rochia este pionul principal in toata povestea asta, si nu ai cum sa dai gres cu o rochie in genul Kate Middleton.

   Reply
   • addicted

    30/04/2012 - 11:16

    Radeam facand referire la un astfel de copy paste si oricum doar de un cuplu ar avea situatia lor financiara ar putea face ceva cu punct si virgula.

    Reply

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.