Categories

Idei pentru o nunta de neuitat

Shares
Read Carefully

Atunci cand vine vorba despre cel mai mare eveniment din viata ta, este normal sa iti doresti sa fie inedit. Cel mai important lucru pe care trebuie sa il tii minte atunci cand iti organizezi nunta , este ca totul trebuie sa va reflecte pe voi doi, ca si cuplu, ca si personalitati. Este minunat sa te inspiri din blogurile din domeniu, din nemarginitul Pinterest, si din multe alte locuri, dar la sfarsit, totul trebuie sa se rezume la ceea ce sunteti si reprezentati voi doi.

In acest articol va voi prezenta cateva idei pentru o nunta de neuitat:

  • atunci cand trimiti invitatiile, scrie ceva de mana, personalizat, pentru fiecare invitat in parte. Este mai mult decat frumos pentru cei care vor veni la nunta ta, sa stie cat conteaza prezenta lor acolo pentru tine.
  • alegeti-va o monograma pe care sa o folositi pe invitatii, la mese, in decor, etc.
  • trimite invitatiile astfel incat sa ajunga intr-o zi de sambata. Studiile arata ca oameni sunt mult mai deschisi catre socializare in zilele de sambata. Astfel, vei primi si confirmarile mai repede.
  • pentru inceperea ceremoniei, stabileste o ora neconventionala de genul 08.11 pm (poate reprezenta data la care v-ati cunoscut, data la care v-ati logodit, sau orice alt eveniment important pentru voi).
  • in loc de traditionalele scaune te poti gandi la multe alte lucruri: canapele, banci, in forme rotunde, patrate! Ai o multime de optiuni; trebuie doar sa dai frau liber imaginatiei.
  • serviti vin din anul in care v-ati cunoscut! 😀
  • alege marturiile pentru invitati astfel incat sa fie practice si sa se poata folosi in continuare. Alege ceva ce va reflecta personalitatile.
  • unul dintre cele mai dragute trenduri din anul acesta este unul foarte inventiv: organizeaza un cupcake bar. Pune acolo prajiturile cu umplutura aferenta, insa lasa invitatii sa isi aleaga ce sa presare peste ele. Un fel de bufet suedez pentru dulciuri. Genial de delicios.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.