Categories

Cele mai cautate nunti ale celebritatilor din anul 2012

Shares
Read Carefully

Google a lansat recent topul cu cele mai cautate lucruri din anul 2012. Bineinteles, pe noi ne intereseaza care au fost cele mai cautate nunti ale anului 2012, asa ca haideti sa aruncam un ochi:

 • Drew Barrymore si Will Kopelman.  Cei doi au inceput anul prin a-si anunta logodna si in luna iunie s-au casatorit intr-o ceremonie in stil romantic, vintage, in casa lu Drew din California. Actrita a purtat ca rochie de mireasa o creatie a casei Chanel.

drew-barrymore

 • Cynthia Nixon si Christina Marinoni formeaza un cuplu din anul 2004. Cele doua sunt logodite de trei ani, iar anul acesta in mai, dupa legalizarea casatoriilor intre persoanele de acelasi sex, si-au unit destinele. Cynthia a purtat o rochia semnata Carolina Herrera.

cynthia-nixon

 • Mark Zuckerberg si Priscilla Chan sunt impreuna inca de cand erau in liceu. Cei doi si-au surprins invitatii, care credeau ca este o petrecere date in cinstea faptului ca Priscilla si-a terminat studiile post universitare, si s-au casatorit.

marc-zuckerberg

 • Anne Hathaway si Adam Shulman s-au casatorit in luna septembrie. Peste 100 de invitati au participat la ceremonia inspirata din natura, unde s-au cheltuit peste 100,000$ numai pentru flori. Anne a purtat o rochie de mireasa sub marca Valentino.

Anne Hathaway and Adam Shulman getting married in Big Sur

 • Reese Witherspoon si Jim Toth s-au casatorit in anul 2011, dar abia anul acesta au ajuns in topul cautarilor, probabil din cauza vestilor referitoare la sarcina lui Reese. Cand si-a unit destinul cu cel al lui Jim, actrita a purtat o rochie semnata Monique Lhuillier, in culoarea blush.

reese-witherspoon

 • Matthew McConaughey si Camila Alves s-au casatorit in Texas, in luna iunie. Invitatii au campat cu corturile (dotate cu aer conditionat) in gradina casei lui Matthew. Mirele a fost imbracat ca un star Hollywood din anii ’60 in costumul lui Dolce & Gabbana, iar mireasa a purtat o rochie de mireasa creata de designerul ei preferat brazilian.

Matthew-McConaughey

 • Ryan Reynolds si Blake Lively au suprins pe toata lumea cu anuntul casatoriei lor, intrucat nimeni nu stia ca ei sunt macar logoditi. Cei doi si-au unit destinele in luna septembrie in fata a 70 de invitati, si Blake a purtat o rochie sub marca Marchesa, iar Ryan a purtat un costum Burberry.

blake-lively

 • cea mai cautata nunta a anului 2012 a fost (era de asteptat) cea a lui Justin Timberlake si Jessica Biel. Cei doi s-au casatorit in luna octombrie, in Italia, in fata a 100 de invitati. Jessica a purtat o rochie de culoare roz (in combinatie cu alb) semnata de Giambattista Valli, iar Justin a avut un costum Tom Ford, la care a ajutat si el in ceea ce priveste designul. In timpul ceremoniei, Justin a cantat o melodie noua, dedicata in totalitate miresei sale.

justin-timberlake-jessica-biel

Tie care dintre aceste nunti ti s-a parut cea mai interesanta?

Comments (2)

 • addicted

  26/12/2012 - 16:31

  Sa zicem ca ultima. 😀 Imi si plac foarte mult amandoi! Casa de piatra tuturor. Sa ii tina! 😛

  Reply
 • Irina

  30/12/2012 - 18:07

  Sa tina! Caci la ce vad in jurul nostru…

  Reply

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.