Categories

Ce e dragostea?

Shares
Read Carefully

Voi incepe prin a-mi asterne gandurile cu privire la acest subiect mai mult sau mai putin delicat, pentru unii din noi!

Consider ca dragostea este o traire, un adevar, o actiune, compasiune, intelegere, compromis, bunatate, slabiciune, angajament, frica, daruire, incredere, devotament, credinta oarba, umilinta fara preget, supunere …, este ceva unic, inteles numai simtindu-l si traindu-l la intenstitate maxima.

Un sentiment de care nu toti suntem norocosi sa avem parte de el si pe care unii din noi il judecam datorita anumitor obstacole prin care a trebuit sa trecem, insa chiar si asa in interiorul nostru simtim ca fara ea nu putem supravietui si nu ne simtim completi.

Fara dragoste am fi straini de noi si de lume, datorita ei suntem mai increzatori si mai calzi. Este momentul in care doua suflete supravietuiesc numai unul langa altul, se completeaza si pot dobora si cele mai intunceate zile.

Este speranta, atunci cand noi ne dam batuti, atunci cand problemele de zi cu zi ne doboara, este motivul pentru care noi existam.

Deschide ochii si poate ca sufletul tau pereche este mai aproape decat crezi, chiar alaturi de tine zi de zi fara ca tu sa iti dai seama!

Comments (2)

 • addicted

  23/01/2014 - 07:53

  De nu am mai umbla legati la ochi ne-am gasi poate mai repede sufletul pereche dar uite ca de multe ori suntem preocupati cu altele si il lasam sa treaca pe langa noi.
  Ferice de noi cei care deja pot spune ca l-au gasit, la timpul potrivit! 🙂

  Reply
 • Marilena

  23/01/2014 - 09:36

  Frumoase cuvinte… sper sa intalnesc si eu pe cineva intr-o zi care sa imi arate ce e dragostea adevarata 🙂

  Reply

Leave a reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.