Categories

Casatorii gratuite pentru incurajarea tinerilor spre mariaj

Shares
Read Carefully

Din pacate, in ziua de astazi, unul din motivele ce retin cuplurile tinere din a se casatori, sunt banii. O nunta nu este un eveniment ieftin, oricat ai incerca sa economisesti prin elemente DIY si oricat ai restrange nevoile. Asadar, o sotie de pastor din Dawdon, Seaham, s-a gandit sa porneasca proiectul Marriage Matters (“casatoria conteaza”) pentru a-i ajuta pe cei care nu au bugetul necesar pentru a-si oficializa relatia. Acest proiect ofera mirilor tot ceea ce au nevoie: de la rochii de mireasa si costume pentru miri, pana la aranjamente florale si lumanari.

Pana in momentul de fata au fost oficializate 39 de ceremonii, iar pentru anul 2013 sunt planuite deja 11 casatorii.

Eu consider acest proiect un act demn de laudat si mi-ar placea tare mult ca si la noi in tara sa existe oameni cu astfel de intiative. Tu ce parere ai despre casatoriile gratuite menite sa incurajeze tinerii spre casatorie?

Comments (2)

 • Javra

  04/12/2012 - 18:46

  Si daca, ce s-ar intampla? As merge un pic mai departe: ar trebui nu numai ca ceremonia in sine sa fie platita de stat, ci as premia fiecare prim nou-nascut cu o suma consistenta. Doar asa vom incuraja tinerii sa procreeze.

  Reply
 • Irina

  04/12/2012 - 21:57

  Din pacate, la noi in tara, probabil ideea cu primii noi nascuti va deveni un fel de afacere. Pentru asemenea idei, este nevoie si de gandire pe masura..

  Reply

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.