Categories

Blake Lively si Ryan Reynolds: detalii de la nunta (in sfarsit!)

Shares
Read Carefully

A fost una dintre cele mai (ne)asteptate nunti ale anului. Sunt doi actori tineri si frumosi si toata lumea ii iubeste. Blake Lively si Ryan Reynolds s-au casatorit in urma cu 2 luni de zile, in secret, si au promis ca abia in luna decembrie vor dezvalui detaliile nuntii lor. Vremea aceea a venit, iar detaliile sunt aici.

Buchetul lui Blake a fost facut din iasomie roz, andromeda si hortensii “blush”. Petalele selectate au fost inmuiate in culoarea aurului roz, pentru a se potrivi cu broderia de pe rochia de mireasa.

buchetul-de-mireasa-al-lui-blake-lively

Masa cu deserturi a fost impodobita la imaginatia lui Blake, care este o bucatareasa excelenta, cu deserturile lor favorite. Insa focusul a fost fixat pe tortul facut din vanilie,crema acrisoara, cu piersici,caise, si crema de unt facut din ciocolata cu lapte. De pe masa nu au lipsit jeleuri de fructe, tartele de lamaie, prajiturele cu fructe si bomboanele cu espresso.

Rochia de mireasa a lui Blake Lively a fost facuta din matase cu tul, cu un corset potrivit, cu un decolteu fals facut din cristal si broderie de culoarea aurului roz. De asemenea, verighetele lui Blake si ale lui Ryan au fost facute de Lorraine Schwartz.

rochie-de-mireasa-blake-lively

Dintre tot ce am vazut pana acum referitor la nunta lui Blake si a lui Ryan, cel mai mult mi-a placut (evident) masa cu deserturi si ideea de broderie in culoarea aurului roz. Tie ce ti-a placut cel mai mult?

 

 

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.