Categories

Aplicatie Vera Wang pentru organizarea nuntii

Shares
Read Carefully

Numele ei este rasunator in lumea modei pentru mirese. Cand spui Vera Wang, te duci automat cu gandul la rochii de printese, si toate acele creatii care ne fac sa ne minunam, sa inchidem ochii si sa visam la nunta ideala (evident, in centrul nuntii se afla rochia de mireasa).

Creatoarea de moda s-a hotarat sa impartaseasca cu publicul cunostintele ei despre organizarea unei nunti, prin aplicatia Vera Wang on Weddings. Aceasta contine peste 1000 de fotografii pentru inspiratie, care te ajuta sa iti formezi propriul stil, si care au referire la tot ce iti poti imagina: torturi de nunta, aranjamanete florale, aranjamente pentru mese, rochii pentru domnisoare de onoare, bijuterii, etc.

De asemenea, pentru a-i ajuta pe viitori insuratei, aceasta aplicatie iti permite sa intocmesti un plan de organizare pe care il poti updata constant, si care te mentine la curent cu tot ceea ce trebuie sa faci. Iti poti planifica chiar si pe calendarul aplicatiei, intalnirile cu furnizorii, probele pentru rochia de mireasa,s.a.m.d.

Vera Wang on Weddings contine peste 1000 de articole separate care te ghideaza pas cu pas in planificarea nuntii tale.

Aceasta aplicatie este disponibila in Apple Store si are pretul de $4,99.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.