Categories

Aplicatie pentru organizarea nuntii- iBridalGown

Shares
Read Carefully

Cu aceasta aplicatie, care a fost contruita de proprietarul unui salon care se ocupa de nunti, poti sa cumperi si sa compari rochii si poti impartasi aceste experiente in privat, prin mail, sau public, pe Facebook, prietenilor tai.

Te ajuta la intelegerea limbajului din domeniu prin definitii si descrieri care sunt valabile in aplicatie, cu care este posibil ca pana la momentul respectiv sa nu te fi intalnit.

iBridalGown este o unealta foarte utila, deoarece este foarte bine organizata si contine informatii despre locatii de magazine, designeri,poze si materiale pentru rochiile de mireasa.

Atunci cand te duci sa probezi o rochie, te poti poza si poti aplica o descriere la poza respectiva, pentru a putea compara mai tarziu cu alte rochii pe care le-ai mai incercat.

Aceasta aplicatie este valabila pentru telefoanele cu sistemul de operare Android gratuit si pentru iOS contra sumei de 3.99$.

Comments (2)

 • Muntean Ovidiu-Ionut

  27/04/2012 - 11:30

  Salutare. Este de folos o aplicatie pentru telefon care sa te ajute sa gestionezi toate informatiile de care ai nevoie..dar poate gasiti si una pentru Android :)) ca amandoua sunt pentru Iphone. Salut pe aceasta cale si ideea site-ului si pe redactorii articolelor. Bafta!

  Reply
  • Irina

   27/04/2012 - 11:36

   Exista aplicatii pentru gestionarea informatiilor, le-am gasit deja, urmeaza sa le discutam in articolele urmatoare, asa ca stati pe aproape. Intr-adevar cele mai multe aplicatii sunt pentru Iphone, dar promitem sa cautam cat mai multe aplicatii si pentru Android. Multumim mult!

   Reply

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.