Categories

3 aplicatii pentru organizarea nuntii care iti vor salva viata

Shares
Read Carefully

Care crezi tu ca este cea mai stresanta parte din organizarea unei nunti? Oricare ar fi, pun pariu ca exista o aplicatie pentru ea. Traim in era smartphone-urilor si majoritatea dintre noi detin unul, iar asta ne face viata mai usoara din foarte multe puncte de vedere. A venit timpul ca organizarea nuntii sa nu mai fie atat de stresanta pentru mireasa, asadar am pentru voi cateva aplicatii ce va vor ajuta sa va planuiti bugetul, sa alegeti muzica si sa faceti lista de invitati.

Wedding Budget   . O nunta costa in jur de 10.000 euro in ziua de astazi (mai mult sau mai putin, cu aproximatie). Aceasta aplicatie te ajuta sa calculezi cat costa fiecare lucru in parte (sa tii pasul cu cheltuielile si sa stii in ce s-au investit bani) si, de asemenea, iti calculeaza ce procentaj mai ai din bugetul total.

wedding-budgetAplicatia Fun Weddings   te ajuta sa cauti prin cele mai cerute melodii la nunti, pentru a te putea orienta. Poate parea amuzant sa stai sa iti faci playlistul pentru petrecere, dar te plictisesti repede si devine foarte obositor. Aceasta aplicatie iti va face, cu siguranta, viata mai usoara!

fun-wedding

Cei de la TheKnot au niste aplicatii foarte interesante. Despre una dintre ele am vorbit si noi intr-un articol mai vechi, unde poti pune intrebari la orice ora, despre orice dubiu pe care il ai in legatura cu organizarea nuntii, iar expertii iti vor raspunde. Cei de la TheKnot revin cu o aplicatie care se numeste The Knot Ultimate Wedding Planner , si care este un must-have printre mirese. De ce? Pentru ca te ajuta sa tii pasul cu tot ce se intampla la in organizarea nuntii tale: lista de lucruri pe care trebuie sa le faci (to-do list), inspiratie pentru rochii de mireasa sau orice altceva iti trece prin minte.

the-knot-ultimate-wedding-planner

Tie care dintre aceste aplicatii ti se pare cea mai folositoare?

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.