Categories

Idei de nunta in aer liber in Bucuresti

Shares
Read Carefully

Odata cu sosirea primaverei incepe si sezonul prielnic nuntilor. Una din primele intrebari la care trebuie gasit raspuns este unde va avea loc petrecerea?

Intr-o capitala sufocata de masini si blocuri, din ce in ce mai multi cupluri cauta sa isi organizeze o nunta in aer liber. De aceea, in articolul de astazi, venim in ajutorul vostru cu cateva propuneri de locatii outdoor in Bucuresti unde va puteti planifica o nunta de poveste!

Daca tu si partenerul tau doriti sa sarbatoriti ziua cea mare in aer liber, locatia va trebui sa cuprinda pe langa frumusețea unui spatiu verde, si menținerea confortul dintr-un interior. În continuare va prezentam cateva idei de locatii de nunta din Bucuresti si imprejurimi.

In topul preferintelor noastre este, de departe, Club Cortina situat in Corbeanca. Unul dintre atuurile acestei locatii il reprezinta cu siguranta cei 6000 m² de gradina atent creata de un arhitect peisagistic. Mai mult, clubul ofera o atmosfera ideala pentru sesiunea foto a mirilor, prin vecinatatea lacului.

Adresa: Soseaua Unirii nr. 148 (fost 313), Corbeanca

Mai multe informatii despre gasiti aici: http://www.clubcortina.ro/

 

Tuturor ne plac filmele americane cu nunti si cununii religioase pe lac.  Ei bine, o alta locatie de-a dreptul incatantoare este Cortul I DO Weddings. Are lac, are ponton si o capacitate de aproximativ 300 de invitati. Ai libertatea de a crea o nunta asa cum ai visat, de la una cu obiceiuri traditionale la una  cu biciclete si prosecco. Nu crezi ca e posibil? Ei bine, merita sa dai o privire pe site-ul lor si sa te inspiri din povestile altora pentru a face alegerea tematica ideala pentru nunta ta.

Adresa: DN3, la 1 KM de localitatea Belciugatele

Mai multe informatii despre gasiti aici: https://www.facebook.com/pages/I-Do-Weddings/474751652601919?fref=ts

Ne intoarcem un pic in inima orasului cu o alta locatie de vis: La Gondola, pe malul lacului Floreasca. Asa cum spune si numele,  designul locului te duce  cu gandul la orasul indragostitilor- Venetia, prin candelabrele mari si somptuoase, dar si prin posibilitatea plimbarilor cu gondola pe lac.

Stim ca este imposibil sa anticipezi vremea capricioasa, indiferent ca e vara, primavara sau toamna, asa ca unul din avantajele locatiei il reprezinta cortul special amenajat pentru a te feri de ploaie.

Adresa: Lacul Floreasca ( în parcul Bordei), București

Mai multe informatii aici: http://www.restaurant-lagondola.ro/nunta-pe-lac

Bunaoara, parintii nostri isi organizau nuntile la casa parintilor. Ei bine, conceptul acesta de “back to basics” a fost dezvoltat si la “The wedding House”. O familie misto a reusit sa transforme casa parintilor situata in Vanatorii Mici, Judetul Giurgiu, intr-o locatie de exceptie pentru nunta.

Adresa: Poiana Lui Stinga, Giurgiu, Romania, Vanatorii Mici

Mai multe informatii aici: http://theweddinghouse.ro/

 

Concluzia este ca nu trebuie sa fii hipster sa iti doresti o nunta in aer liber. Superlocatiile prezentate mai sus te fac sa vrei sa iesi din tipar si sa alegi locatia de nunta outdoor ce ti se potriveste.

Asa ca spor la wedding planning!

Leave a reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.