Categories

Inspiratia de vineri: manichiura pentru mireasa

Shares
Read Carefully

Cand esti mireasa, esti in centrul atentiei: de la coafura, la pantofi pana la varful unghiilor. Pe acest ultim aspect ne vom concentra in aceasta zi de vineri: manichiura pentru mireasa. 

Daca vrei ceva simplu si fara prea multe batai de cap, cel mai simplu este sa alegi manichiura de tip french. Aceasta merge la orice tip de rochie de mireasa si functioneaza minunat indiferent de stilul pe care il vei aborda.

Daca doresti sa fie ceva mai special (mai ales pentru ca se vor face poze inclusiv la verighete), iti propun cateva modele cu simpatice de manichiura, dar tu nu trebuie sa uiti ca ai nevoie de un tratament riguros (in primul rand!) pentru unghii cu adevarat frumoase.

In ceea ce priveste marca de oja, iti recomand sa mergi pe OPI sau CIATE. In ceea ce ma priveste pe mine, folosesc destul de mult marca Flormar, intrucat are un raport excelent de calitate-pret, iar produsele sunt mai mult decat ok. Insa, avand in vedere ca trebuie sa fii o mireasa ce se respecta (calitatea ojelor OPI consider ca este net superioara celor de la Flormar), cred ca este indicat sa folosesti o oja cu adevarat buna. Nu uita insa, trebuie sa aplici base coat-ul in mod corect si sa nu uiti de top coat pentru protejarea unghiilor.

One comment

  • addicted

    23/01/2014 - 08:32

    Ah, a 7-a si a 8-a manichiura!!! La nunta nu cred ca mi le-as face totusi, as apela la clasicul si nemuritorul french. 🙂

    Reply

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.