Categories

Idei costume barbatesti pentru nunta

Shares
Read Carefully

Trebuie sa recunoastem ca atunci cand vine vorba de nunta, noi femeile ne gandim mai intai la rochia de mireasa pe care o vom purta, insa trebuie sa ne gandim si la partenerul nostru pentru a-i da cateva sfaturi cu privire la tinuta lui.

1. Sacoul este una din piesele de baza al costumului, cele mai populare fiind cele cu doi nasturi sau trei, puteti chiar opta pentru un sacou cu doua perechi de nasturi in cazul in care partenerul este inailt si suplu.

2. Pantalonul, cei cu pense confera confort in miscare si dau o nota de eleganta, iar pentru o tinuta formala sunt recomandati cei cu mansete care dau greutate pantalonului dand bine la pantofi.

3. Vesta, daca va doriti sa aveti si aceasta piesa in tinuta, aceasta trebuie sa fie din acelasi material ca si costumul insa poate diferi culoarea.

Tendinta in anul 2014 al culorii cu privire la costumele barbatesti de nunta sunt tonurile pastelate, maroul, cat si un mix de nuante tari. Tinuntele noncromatice accesorizate cu cravate subtiri sau papioane pentru scoaterea in evidenta a croielii cat si a materialului din care este construit acesta.

Pentru siguranta ca veti alege tinuta care vi se potriveste stilului, apelati la un croitor care va poate ajuta cu sfaturile necesare pentru un stil unic personalizat.

Asadar mai multe idei cu privire la tinuta barbatului cu care va veti petrece toata viata va sunt prezentate mai jos:

Leave a reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.