Categories

Colectia Alexandru Ciucu “Lady vs Gentleman 2013”

Shares
Read Carefully

Trebuie sa recunosc, pe Alexandru Ciucu nu l-am luat foarte mult in seama pana la targul de nunti Expomariage din ianuarie, anul acesta. Stiam despre el ca este designerul casei regale din Romania, dar nu pot spun ca i-am acordat atentie pana in momentul in care i-am vazut creatiile live. Costumele ce erau expuse la expozitia Expomariage mi-au placut foarte tare, spre deosebire de rochiile de mireasa de la acel eveniment, de care nu am foat absolut deloc impresionata.

In sprijinul noii mele descoperiri a venit noua colectie a designerului Alexandru Ciucu, prima colectie mixta a sa, denumita sugestiv “Lady Vs. Gentleman 2013”. Aceasta linie este o armonie intre eleganta costumului feminin si prestanta costumului masculin, si contine costume masculine de Business, Relax si Ceremonie, si costume feminine de Business si Ceremonie.

Fiind eu insumi o pasionata a costumelor feminine cu accente masculine, aceasta colectie mi-a mers la suflet! De asemenea, am fost foarte impresionata de omagiul adus legendarei Coco Chanel. La inceputul prezentarii, Alexandru Ciucu a purtat un dialog imaginar cu celebra creatoare de moda, oferindu-i un loc pe scaun si aprinzandu-i sugestiv o tigareta (scrie Agentia de Presa Mondena).

Decorul prezentarii a fost unul al vechiului Paris, cu tablouri si desene reprezentative pentru orasul de pe Sena.

La sfarsit, designerul Alexandru Ciucu a lasat un buchet mare de flori pe masa unde se presupune ca se afla Coco Chanel, inspiratia sa pentru colectia dedicata femeilor.

 

Lady:

 

Gentleman

Leave a reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.