Categories

Hairstyling pentru mirese: sfaturi in functie de tipul parului

Shares
Read Carefully

Modul in care te coafezi este o decizie foarte importanta, pentru ca in general atunci cand iti alegi stilul propriu de mireasa, trebuie sa incepi de undeva, si de obicei acel undeva incepe de sus si anume de la coafura. Desi hairstylistii par a face minuni prin schimbari drastice de stil, cel mai bine este sa lucrezi cu ceea ce ai, in concluzie vom discuta despre cum iti poti aranja parul in functie de tipul sau.

  • Parul drept- nu te poti lupta cu natura parului tau, asadar buclele foarte stranse probabil vor cadea pana la sfarsitul ceremoniei. Mergi pe bucle lejere, ori pe un stil mai elegant care sa fie reprezentat printr-un coc sau iti poti strange delicat parul intr-o parte pentru a-ti pune textura parului in avantaj. Daca doresti sa isi lasi parul liber fara sa il incarci, foloseste un produs pentru redarea luciului natural, un gloss de par.
  • Parul cret- ca si la parul drept, nu te poti impotrivi naturii parului tau. Indiferent ca este iarna sau vara(in special vara!), daca vrei sa ai un par drept, dupa cateva ore buclele tale naturale isi vor relua locul de drept. In loc sa le ascunzi, mai bine te joci cu ele, asadar foloseste produse impotriva umiditatii pentru a ajuta la mentinerea buclelor. Nu uita sa folosesti si ace de par pentru fixarea mai buna a coafurii.
  • Daca parul tau este foarte fin, trebuie sa folosesti produse pentru volum si ar fi bine sa mergi ca si tip de coafura pe ceva care include accesorii de par din belsug, impletituri si modele rasucite. Tine minte ca pentru momentul in care te vei coafa parul nu trebuie sa fie foarte proaspat spalat deoarece este mult prea moale pentru a fi modelat.
  • Parul aspru- daca doresti sa il porti lasat, intinde-l mai intai, dupa care onduleaza-l pentru a avea mai mult control asupra lui. Daca vrei ai o coafura formala, cocul este ceea ce iti trebuie.
  • Parul gras nu trebuie lasat pe umeri, pentru ca pe masura ce seara va inainta iar tu vei dansa si te vei agita, parul va deveni si mai gras. Trebuie sa iti mentii aspectul radacinilor curat, si poti face acest lucru printr-un spary de improspatare.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.