Categories

Hairstyling 2013

Shares
Read Carefully

Pentru ca tot am vorbit despre trendurile anului 2013 in articolele recente, iata ca a venit si vremea hairstyling-ului. Asadar, in primvara anului 2013 avem cateva coafuri specifice, dupa cum urmeaza:

  • impletiturile sunt peste tot in anul 2013, de la covorul rosu pana la stilul de strada casual. Bineinteles, miresele iau notite cu ce este in trend, iar impletiturile pot fi stranse sau lejere, in coc sau in ponytail.

  • coronitele de flori sunt o alternativa a clasicului voal. Acest tip de aranjament poate fi boem, vintage si poate da un aer sofisticat, dar si discret. Acestea se poarta la parul scurt, la bucle lejere sau in cocuri.

  • coafurile bufante au aparut ca si trend la Bridal Fashion Week, eveniment ce s-a organizat anul acesta pentru a da tonurile in anul 2013. Acest stil de coafura se poarta ca si coc sau ponytail.

  • in anul 2013 este vorba numai despre coafuri accesorizate-flori oversized, coronite, bentite, etc. Simple sau sofisticate, exista accesorii pentru orice tip de par sau de mireasa.

  • trendul ombre se poarta peste tot: pe covorul rosu, pe podiumurile de moda, in filme, si evident, la nunti. Desi arata ca si cum nu ti-ai fi vopsit radacinile de mai bine de un an, stilul ombre este un must-have pentru orice salon de hairstyling, si un must-have pentru orice mireasa moderna.

  • stilul dezordonat, relaxat, este unul foarte romantic, pe care il poti aborda indiferent ce stil de mireasa reprezinti. Se potriveste la miresele moderne, excentrice, dar si cele romantice sau boeme.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.