Categories

Ce sa eviti pentru a nu-ti strica luna de miere

Shares
Read Carefully

Luna de miere va fi superba, mai ales pentru ca vei fi departe de stresul organizarii nuntii si te vei bucura non-stop de noul tau sot. Sunt cateva lucruri pe care trebuie sa le eviti pentru a avea parte de o luna de miere cu adevarat perfecta:

  • alegerea unei destinatii plina de atractii turistice. Este frumos sa vizitezi locuri noi, insa alergarea printr-un oras necunoscut dupa un program fix poate deveni stresanta. Daca nu cumva vrei sa izbucnesti in lacrimi in mijlocul lunii de miere, ar fi bine sa alegi o destinatie unde sa va relaxati si sa va bucurati unul de altul (puteti lasa destinatia plina de atractii turistice pentru aniversarea de 1 an de casatorie).
  • economisirea banilor atunci cand vine vorba de camera de hotel nu este o idee buna, mai ales pentru ca veti petrece mult timp in acea camera, veti avea nevoie de spatiu pentru bagaje si mai ales de atmosfera. Nu spune nimeni sa va luati un apartament de 5 stele, pentru ca oricum nu aveti ce sa faceti cu o camera in plus, dar nu strica putina ambianta.
  • plecarea prea rapida dupa nunta. Da, este draguta ideea de a fugi de la nunta ta pentru a pleca in luna de miere, dar sa fim seriosi, probabil veti fi prea obositi pentru asa ceva. Cel mai bine este sa plecati dupa 2-3 zile, pentru a avea timp sa va trageti sufletul, sa desfaceti cadourile si sa va faceti bagajele.
  • o vacanta mult prea lunga/scurta. Da, exista asa ceva precum o vacanta prea lunga, mai ales intr-o destinatie in care nu sunt foarte multe lucruri de facut. Pe de alta parte, sa stai doar 2-3 zile intr-un loc unde ti-a luat aproape 2 zile sa ajungi, nu merita efortul si nici banii.

Leave a reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.