Categories

4 lucruri pe care trebuie sa le faci dupa ce te-ai logodit

Shares
Read Carefully

Februarie este luna iubirii. Valentine’s Day si Dragobetele, o tinem dintr-una intr-alta. Surprizele si cadourile se tin lant, la fel logodnele. Pregatiti-va ca multe dintre voi sa “fiti luate prin surprindere” de o frumoasa cerere in casatorie. Este un pic cliseu, dar pana la urma nu conteaza cand se intampla, ci faptul ca se intampla. Bun. Sa spunem ca faceti parte din norocoasele fete care din “iubite” s-au transformat in “logodnice”. Ce faceti mai departe? Ei bine, o sa va spun 4 lucruri pe care trebuie sa le faceti dupa ce v-ati logodit.

  • sunati-va familia si prietenii. Logodna este un motiv de bucurie pentru persoanele care va sunt aproape, asa ca dupa ce v-ati trait momentul, anuntati-va parintii, fratii si prietenii apropiati. Ar fi pacat sa afle de la altcineva vestea (poate chiar suparator).
  • discutati bugetul si numarul invitatilor. Pe vremuri parintii miresei plateau pentru nunta aproape in intregime, in timp ce parintii mirelui plateau luna de miere si cateva cheltuieli pe ici pe colo. In ziua de astazi lucrurile stau altfel, pentru ca in general cheltuielile se impart. Este important sa stabiliti un buget cat mai repede, ca sa stiti cat sa va intindeti cu cheltuielile.
  • stabiliti data. Aproape toata organizarea se va invarti in jurul datei. Bugetul nuntii, tematica, locatia, si multe alte detalii. Luati in considerare o data care este convenabila atat pentru voi, cat si pentru familiile voastre.
  • rezervati o locatie. Imediat dupa ce ati ales data, rezervatia locatia. Se stie ca una dintre marile probleme in organizarea unei nunti, este gasirea unui local pe placul vostru. De ce? Pentru ca rezervarile se fac chiar si cu 2-3 ani inainte de eveniment, asa ca trebuie sa ai foarte multa rabdare.

Asadar dragii mei, in primul rand felicitari, si in al doilea rand inarmati-va cu rabdare, caci organizarea unei nunti nu este tocmai cel mai usor lucru din lume.

Leave a reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.