Categories

Trendurile anului 2014 in materie de rochii de mireasa

Shares
Read Carefully

Saptamana trecuta, cei mai importanti designeri de rochii de mireasa din lume, s-au adunat la New York, pentru unul din cele mai importante evenimente de acest gen din an: Bridal Market. Designeri ca Vera Wang, Monique Lhuillier si Jenny Packham, si-au prezentat colectiie pentru primavara-vara 2014. Si in ce fel!! Va invit sa parcurgem impreuna cele mai importante cinci trenduri pentru anul 2014.

 

 

  • rochiile scurte au un mare impact asupra viitoarelor sotii in ultima vreme, asadar au devenit un must pentru miresele non-traditionale. Lungimea rochiei nu depaseste, in general, nivelul genunchilor, si o regasim in colectiile celor mai multi designeri.
  • fiecare mireasa are nevoie de o intrare memorabila, dar nu trebuie neglijata si marea iesire. Iar pentru asta vei avea nevoie de o rochie cu un spate dramatic, frumos, special. Spatele gol, modele din dantela si nasturi deosebiti; acestea sunt motivele preferate pentru anul viitor.
  • oricarei femei ii place sa isi aduca nota personala la crearea rochiei de mireasa, iar asta este unul dintre motivele pentru care aplicatiile sunt un trend mai mult decat important pentru 2014.
  • Volanele atasate in jurul taliei sunt ceea ce trebuie pentru o mireasa care se vrea a fi romantica. Acest tip de motiv nu a fost prezent de multe sezoane incoace in colectiile designerilor, insa in anul 2014 va avea un come back uimitor!
  • un trend la care cu siguranta nu va asteptati, este cel al pelerinelor si al voalurilor ce le inlocuiesc. Desi cu siguranta nu vei avea nevoie de ele pentru o nunta din luna august sau iulie, cu siguranta in aprilie sau septembrie vei avea nevoie de putina dantela care sa iti acopere umerii.

 

Tie care dintre aceste trenduri ti se pare cel mai interesant? Care dintre ele ti s-ar potrivi?

Leave a reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.