Categories

Rochii de mireasa ale celebritatilor

Shares
Read Carefully

Atunci cand vine vorba despre trend-uri, nimeni nu le influenteaza mai tare decat celebritatile. Bineinteles, aceasta regula se aplica si in cazul rochiilor de mireasa. Pentru ca femeile din lumea showbiz-ului sunt adevarate fashion icon-uri, este inevitabil ca ceea ce poarta in materie de rochii de mireasa (si nu numai), sa devina urmatorul “must have” pentru cele ce le admira.

De asemenea, atunci cand cineva de talie regala se casatoreste, cu siguranta urmatoarele sezoane vor fi puternic influentate de stilul persoanei respective. Cel mai concret exemplu este cel al lui Kate Middleton. Din anul 2011, majoritatea desginerilor au imprumutat elemente din stilul rochiei lui Kate si pana la momentul actual, rochia acesteia se afla in topul preferintelor mireselor.

In ceea ce priveste celebritatile pe care le-am ales, pot spune ca acestea au fost unele dintre cele mai cerute si cele mai cautate pentru inspiratie in ceea ce priveste rochia de mireasa. In ordinea pozelor, avem: Alicia Keys (casatorita cu Swizz Beats), Eva Longoria (casatorita cu Tony Parker), Fergie (casatorita cu Josh Duhamel), Grace Kelly (casatorita cu Printul Rainier al III-lea de Monaco), Jennifer Anniston (casatorita cu Brad Pitt), Jennifer Lopez (casatorita cu Chris Judd), Kate Middleton (casatorita cu Printul William), Kim Kardashian (casatorita cu Kris Humphries), Sarah Jessica Parker (casatorita cu Matthew Broderick)si Sophia Bush (casatorita cu Chad Michael Murray). Pe voi ce vedeta v-ar inspira?

 

 

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.