Categories

Nunta romantica si non-traditionala

Shares
Read Carefully

Nunta lui Nate si a lui Lindsey a fost una romantica si dominata de elemente personale, de la inceput pana la sfarsit. Cei doi si-au dorit de la inceput ca nunta lor sa nu fie una traditionala, mai ales ca Lindsey a vrut ca ceremonia sa fie una distractiva si placuta, nu predominata de traditii de care ea nu se simte legata.

Ceremonia a fost tinuta in timpul unei ore prelungite de cocktail, si doar cativa invitati au putut sa stea jos, intrucat au fost aduse scaune intr-un numar mic, pentru a nu strica decorul (familia stia de la inceput la ce sa se astepte :D).

Lindsey: “Am stiut ca multe dinte alegerile pe care le-am facut nu erau traditionale, dar nu ne-am concentrat pe ceea ce s-ar fi asteptat ceilalti de la o nunta, ci ne-am concentrat pe ceea ce am vrut noi de la o celebrare cu familiile si prietenii nostri. Fiecare element pe care l-am introdus in tematica nuntii noastre are o poveste in spate, si a fost uimitor pentru noi sa fim inconjurati de atatea lucruri personale in ziua cea mare.”

Sfatul cel mai important de la mireasa pentru viitoarele mirese: “In ziua cea mare incearca sa lasi deoparte asteptarile. Daca iti indrepti atentia prea mult catre ceea ce ai planuit, vei pierde ceea ce se intampla in jurul tau. Cele mai frumoase momente sunt acelea pe care nu le planifici.”

Tu ce parere ai despre nunta non-traditionala?

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.