Categories

Makeup mireasa 2013

Shares
Read Carefully Anul 2012 este trecut deja de jumatate asa ca incepem sa ne gandim deja la trendurile anului 2013. In materie de makeup aceste trenduri se impart in 3 categorii:            
  • Look-ul “nude”: in acest tip de makeup, scopul este de a face fata sa para perfecta, fara nici un fel de defect. Culorile sunt calde si naturale , iar intreaga fata pare sa fie acoperita foarte putin cu makeup, sau chiar deloc. Este recomandat acelor mirese moderne, care au o piele fara imperfectiuni.
  • Concentrarea pe o singura trasatura a fetei: spre deosebire de anii ’80, in care ochii, buzele si pometii erau evidentiati in aceeasi masura, in anul 2013 se poarta concentrarea pe o singura trasatura a fetei. Asadar daca ai, de exemplu. buzele pline, evidentiaza-le, dar nu uita ca ochii si pometii trebuie sa fie in culori subtile, calde, aproape de nude. Acest tip de makeup este recomandat acelor mirese care vor sa iasa in evidenta dar care isi doresc sa o faca intr-un mod discret.
  • Un alt fel de “smokey eye”: tipul de makeup “smokey eye” se practica la scara larga si avantajeaza aproape pe oricine. Insa in anul 2013 este bine sa uiti de culorile negru si gri, si axeaza-te pe albastru,verde sau mov. Se recomanda mireselor moderne si indraznete.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.