Categories

La revedere 2012! Cele mai in voga trenduri ale anului trecut

Shares
Read Carefully

Bun venit in anul 2013, dragii mei! Ne regasim in noul an mai plini de energie si mai optimisti. Cu planuri mai marete pentru viitor si cu mai multa ambitie. In primul articol din acest an, am dorit sa trec in revista cele mai importante trenduri ale anului 2012. Asadar, sa incepem:

  • rochiile de culoare blush au fost printre cele mai cautate in anul trecut. Jessica Biel si Reese Whiterspoon sunt doar doua dintre vedetele ce au fost adeptele acestui trend.
  • stralucire si sclipici. De la pantofi pana la invitatii si torturi, sclipiciul si stralucirea au fost in topul preferintelor mireselor.
  • mancarea personalizata. Se pare ca a fost unul din modurile cele mai folosite de miri pentru a-si exprima preferintele si personalitatile; de la mancarea din copilarie cu un iz de adult pana la adevarate opere de arta.
  • mesele din lemn natural.  Mirii din ziua de astazi isi doresc sa fie tot mai aproape de natura. Mesele din lemn natural, nuntile in aer liber sau cu tematica naturala au tinut topul preferintelor in anul 2012.
  • rochiile de mireasa din dantela au fost cu siguranta cele mai cautate in anul 2012. Kate Middleton nu cred ca si-a imaginat ce urmari va avea rochia sa de mireasa, insa anul 2011, 2012 si (cu siguranta!) 2013 sunt pana peste cap plini de mirese cu rochii din dantela.

Tie ce trend din anul 2012 ti-a placut?

 

Leave a reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.