Categories

Inspiratia de vineri: 4 cadouri ce i-ar fi utile iubitului tau

Shares
Read Carefully

Am discutat despre tot felul de cadouri de Craciun  , insa hai sa vorbim despre lucruri pe care le poti face si de care iubitul tau se poate bucura din plin. Nu, nu discutam despre lenjerie intima sau alte costumatii, ci discutam despre mici eforturi ce pot face un barbat fericit. Iti garantez ca vor functiona (sunt testate deja de mine :D):

  1. culca-te mai devreme. De exemplu, daca tu esti genul de persoana care are ora de culcare la 00:00-01.00 , iar iubitul tau doarme de obicei pe la ora 23:00, poti sa incerci sa faci si tu acelasi lucru. Eu si iubitul meu suntem exact asa, iar el de obicei sta cu mine pana mai tarziu, cu toate ca si-ar dori (foarte mult) sa se culce mai devreme. Este mult mai ok pentru el, caci se poate odihni linistit, dar este benefic si pentru mine, deoarece imi reglez programul si ma simt mult  mai fresh dimineata. Este un cadou atat pentru el, cat si pentru mine(win-win situation).
  2. o ora fara nici o intrebare. Nu stiu daca este ceva specific femeiesc sau doar mie, insa am prostul obicei de a-mi teroriza iubitul cu tot felul de intrebari cand lucreaza, cand se uita la filme sau cand trebuie sa fie concentrat la ceva anume. Am incercat sa ii daruiesc o ora de liniste si pace in care sa faca ce vrea el, iar eu sa nu ii pun nici un fel de intrebare. Recunosc ca mi-a fost putin greu, insa aprecierea pe care am primit-o din partea lui a fost inegalabila. 😀
  3. du gunoiul. La noi in casa, sarcinile sunt impartite, iar dusul gunoiului este una din sarcinile ce ii revin lui. Din cand in cand, preiau si eu o parte din ceea ce are el de facut, chiar daca imi displac (cum ar fi sa duc gunoiul :D). Recunosc ca aceasta initiativa am avut-o cand am vazut cat de atent este atunci cand eu nu am chef sa fac ceva, iar el este mai mult decat bucuros sa faca acel ceva in locul meu (cum ar fi spalatul vaselor, gatitul, etc.). In acest fel imi arat si recunostinta fata de el, dar ii si usurez viata atunci cand este obosit sau prea multe lucruri de facut.
  4. 30 de minute de curatenie rapida. In viata agitata pe care o ducem, nu avem timp de nimic, iar lucrurile tind sa se adune prin casa noastra, iar noi preferam intotdeauna ordinea in locul haosului. Asadar, odata la cateva zile fac o curatenie rapida prin toata casa, care ne ajuta sa supravietuim psihic pana in weekend, cand facem (amandoi) curatenie generala. Si sincera sa fiu, nici nu imi displace, pentru ca unul din lucrurile mele preferate este sa am grija de el.

Majoritatea cuplurilor pe care le cunosc isi impart sarcinile in treburile casei. Este un lucru dragut ca, din cand in cand, sa mai preiei cateva din sarcinile lui. Iti garantez ca vei fi foarte apreciata.

Tu ce cadouri de acest gen ii oferi partenerului tau?

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.