Categories

Expomariage 2013: invitatii,verighete, costume, torturi

Shares
Read Carefully

Astazi vom incheia seria articolelor de la Expomariage 2013, cu poze si detalii despre verighete, costume, torturi si pantofi.

Verighetele si inelele de logodna au fost unele din partile mele preferate de la aceasta expozitie, intrucat (ca orice femeie) sunt pasionata de tot ceea ce inseamna bijuterii. Mi-au placut cele de la La Rosa ,  dar nici cei de la Adorri sau Markidian nu m-au dezamagit.

Standul celor de la La Rosa se afla chiar la intrare, si abia am avut loc sa ne strescuram pentru a vedea cateva modele, intrucat toata aria din jurul standului era plina-ochi de oameni.

 

 

 

 

Spre deosebire de rochiile de mireasa, care nu pot sa zic ca m-au impresionat in mod deosebit, costumele pentru barbati chiar au fost deosebite si cu adevarat frumoase. Elegante si moderne, au atras privirile tuturor domnilor si nu numai. Costumele ce mi-au placut cel mai mult au fost cele de la Cacharel (ultima poza de mai jos).

Bineinteles, nu puteau lipsi invitatiile. Am vazut niste modele foaaaarte dragute, iar in primele doua poze puteti vedea modelele mele preferate.

Din pacate, modelele de pantofi prezentate m-au dezamagit total, intrucat erau mult, mult prea incarcate si bateau foarte mult spre kitsch.. Poza vorbeste de la sine.

expomariage-2013-invitatii-verighete-costume-torturi-14

 

 

La sfarsitul articolului, va las in compania torturilor absolut minunate si transformate in opere de arta.

 

 

 

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.