Categories

Dupa 48 de ani au descoperit ca nu sunt casatoriti

Shares
Read Carefully

Bob si Norma Clark au sarbatorit de curand 48 de ani de casnicie. Dar in timp ce organizau actele necesare pentru politele de asigurare, au descoperit ca nu au fost niciodata casatoriti. Acestia au facut descoperirea dupa ce au citit undeva ca fara certificatul de casatorie, nu pot beneficia de asigurarea partenerului. Au incercat si ei sa isi faca o copie dupa certificatul lor de casatorie, dar nu l-au gasit, asa ca au cerut detalii in orasul San Mateo unde s-au casatorit, dar, surpriza! Nu era nici o inregistrare din 29 august, 1964.

“Au cautat pana in anul 1956 , dar nici o inregistrare a casatoriei noastre nu a fost gasita”, a spus Bob.  “Asa ca am sunat la biserica ce ne-a oficiat casatoria si am intrebat daca au o copie si au spus ca ‘da.’ Am sunat la primarie si am intrebat daca putem sa ne inregistram acum.”

Asadar, dupa 48 de ani, cei doi au trebuit sa se inregistreze din nou pentru a li se recunoaste mariajul, insa aveau nevoie de un martor care a fost la nunta initiala. Nu era nici o problema, intrucat aceste lucruri s-au intamplat in jurul Zilei Recunostintei si multe rude veneau la ei in vizita, printre care si martorii de la prima nunta.

Pe 21 noiembrie la ora 10 dimineata, cei doi miri si apropiatii lor s-au prezentat primarie, si au venit foarte pregatiti. Bob i-a adus Normei un frumos buchet de flori si a adus si albumul foto de la ceremonia initiala. Dupa ce relatia s-a oficializat (din nou) unul din oamenii prezenti i-a strigat lui Bob: “Saruta-ti mireasa!”, iar el a facut intocmai.

Bob si Norma s-au cunoscut la facultate in Santa Fe. Ea era studenta la arte, iar el isi dadea masterul in sociologie. El spune ca Norma i-a atras imediat atentia: “Mi s-a parut cu adevarat draguta”. Cuplul are doi copii, un baiat si o fata.

Voi ce parere aveti despre acest caz?

 

Leave a reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.