Categories

Cum sa iti alegi rochia de mireasa in functie de tipul de silueta

Shares
Read Carefully

Am mai discutat despre alegerea rochiei de mireasa,¬†insa astazi vom reveni cu niste completari ūüėÄ .¬†Atunci cand iti cauti¬†rochia de mireasa,¬†trebuie sa te uiti dupa cateva elemente “cheie” pentru a te asigura ca rochia ta este perfecta. Trebuie sa se potriveasca siluetei tale, proportiilor tale si sa iti vina “la dunga”. In acest articol vom vorbi despre¬†cum sa iti alegi rochia de mireasa in functie de tipul de silueta.

In primul rand, trebuie sa fii deschisa pentru a incerca cat mai multe tipuri de rochie de mireasa. Da, stiu ca visezi la rochia de tip printesa inca de cand erai mica, insa se prea poate sa nu se potriveasca cu conformatia ta. De exemplu, eu nu sunt o mare fana (in ceea ce ma priveste pe mine) a rochiilor de tip sirena, insa nu am probat una niciodata, si nu pot spune ca mi se potriveste sau nu. Este foarte posibil sa descopar ca mi se potriveste de minune. Felul in care sunt create rochiile de mireasa nu se aseamana cu stilul rochiilor normale, asa ca trebuie sa incerci toate tipurile de rochii pentru a descoperi care este cea perfecta pentru tine.

In al doilea rand, trebuie sa iti intelegi constitutia si sa iti pui in valoare partile ce te avantajeaza cel mai bine.  Fiecare femeie are o parte a corpului cu care se mandreste cel mai mult. Gaseste armonia intre lucrurile ce te pun in valoare si totul va fi ca la carte.

Nu in ultimul rand, asigura-te ca  rochia iti vine perfect, in cele mai mici detalii. Nu vrei sa cada de pe tine (de pe umeri, etc.), sau sa te chinui groaznic pentru a intra in ea. Fiecare lucru trebuie sa fie la locul lui si nu trebuie sa treci cu vederea absolut nimic!

 

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.