Categories

Ce nu ti-a spus nimeni despre rochia de mireasa

Shares
Read Carefully

Inca de cand te-ai logodit, un singur lucru iti sta in minte: alegerea rochiei de mireasa. Da stiu, va fi cea mai frumoasa rochie din cate s-au vazut pana acum in lumea nuntilor, si toata lumea o va tine minte ca fiind asa. Insa sunt cateva lucruri pe care nimeni nu ti le spune, si pe care ai vrea ca invitatii tai sa nu le stie despre rochia de mireasa.

  • iti ia o viata intreaga sa pui rochia pe tine. De ce crezi ca trebuie sa fie toate domnisoarele de onoare cu tine, mama ta, nasa, etc? Pentru atmosfera? Da, dar in principiu pentru a te ajuta sa iti pui rochia de mireasa. Multe rochii au corsete care trebuie inchise cu o gramada de nasturi pe care (crede-ma!) nu ai cum sa ii inchizi de una singura. 
  • stiti acele rochii de mireasa care se inchid la spate intr-un sir minunat de nasturi delicati? Sunt prezenti mai ales pe frumoasele rochii de mireasa din dantela. Si mie imi plac la nebunie, insa trebuie sa recunosc ca sunt orice: de la eleganti si delicati, la o frumusete desavarsita, DAR nu sunt practici si va vor scoate din minti cand va veti pune rochia, ca sa nu mai vorbim de atunci cand o veti scoate.
  • nu poti sta normal intr-o rochie de mireasa. Din cauza corsetului despre care va vorbeam mai sus, care se incapataneaza sa iti deranjeze coastele, sau din cauza trenei pe care ti-ai dorit-o atat de tare, vei ajunge sa stai in niste pozitii destul de ciudate pentru a putea respira sau pentru a evita eventualele vanatai. Partea buna? Toate pozele vor iesi minunat, iar toate eforturile vor fi meritat la finalul serii.
  • iti ia inca o viata sa iti dai rochia de mireasa jos. Indiferent ca te pregatesti de noaptea nuntii sau urmezi clasicul american (pleci de la receptie la hotel si de la hotel la aeroport pentru luna de miere), vei avea de furca cu prea-iubita rochie de mireasa. Toate straturile de material, toti nasturii si toate legaturile corsetului nu iti vor face viata foarte usoara, si indiferent ce ai de facut dupa ce iti dai rochia jos, va avea de asteptat.

Voi ce astfel de experiente ati avut cu rochia voastra de mireasa?

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.