Categories

Ce nu se spune despre casatorie

Shares
Read Carefully

Trebuie sa recunosc ca una dintre placerile mele vinovate este sa imi petrec timpul liber navingand pe Internet. Asa ca astazi, din articol in articol, am dat peste ceva cu numele de “Ce nu spun cuplurile casatorite despre casatorie.”  Intotdeauna am fost curioasa care sunt dedesubturile unei casatorii, cum trec oamenii peste momentele in care le vina sa fuga mancand pamantul, si nu in ultimul rand, am fost curioasa sa stiu de unde vine puterea de a trece peste monotonie si greutati.

Autoarea articolului povesteste cum nu si-a imaginat niciodata ca va ajunge sa se casatoreasca deoarece in familia ei au existat doar divorturi, iar pentru ea casatoria nu a insemnat niciodata un final fericit. Dar cum viata te ia intotdeauna prin surprindere, ea a rupt ghinionul familiei sale si a facut pasul cel mare. Dupa ani si ani de casatorie, dupa momente bune si rele, dupa doi copii care acum sunt mari si la casele lor, Lindsay Pyfer s-a uitat in urma si a ajuns la niste concluzii ce mie mi s-au parut, pe langa pertinente, reale in adevaratul sens al cuvantului:

“As spune: cand zici DA, te inhami la calatoria vietii tale. Vor fi momente cand va fi entuziasmant, momente cand vei fii speriata de moarte si momente in care ti-ai dori sa nu te fi inhamat niciodata la aceasta calatorie. As imparti ceea ce am invatat: ea il ia pe sotul ei asa cum este, cu punctele lui forte si cu slabiciunile sale, cu farmecele sale si cu obiceiurile lui proaste, nu doar distractia si partea romantica. Dragostea adevarata vine dupa casatorie, nu inainte.

Tu ce parere ai despre dragostea adevarata?

Pentru cei care doresc sa citeasca articolul lui Lindsay Pfyer in intregime, il gasiti aici.

 

 

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.