Categories

6 trenduri pentru anul 2013 in materie de rochii de mireasa

Shares
Read Carefully

Saptamana trecuta, intre zilele 12-15 octombrie, s-a desfasurat Bridal Fashion Week in New York. Aici s-au lansat trendurile pentru toamna anului 2013 si am intampinat o gramada de surprize, in frunte cu colectia de rochii de mireasa 2013 in totalitate alba a Verei Wang (in conditiile in care ultimele doua colectii ale designer-ului au fost orice, numai albe nu). Trecand in revista toate prezentarile celor mai mari designeri, nu am putut sa nu remarcam cateva pattern-uri, asadar vom prezenta 6 trenduri pentru anul 2013:

  • decolteul fals este unul din cele mai hot trend-uri pentru anul 2013. Acesta creeaza iluzia unei rochii fara bretele, dar acopera mai mult trupul miresei si nu in ultimul rand, tine rochia fixata si la locul ei in timpul dansului (foarte practic!).

  • manecile lungi-de cand cu nunta regala si rochia foarte frumoasa a lui Kate Middleton, manecile lungi au fost in mare voga anul acesta(si anul trecut) si se pare ca vor ramane inca in topul preferintelor viitoarelor mirese.

  • straturile din dantela au revenit in moda rochiilor de mireasa tot datorita rochiei lui Kate Middleton (sub semnatura Alexander McQueen). Designerii par sa nu se mai sature de acest material, care este adaugat deasupra altor materiale si care confera volum rochiilor simple, si eleganta rochiilor mai complexe.

  • pete de culoare-daca in ultimele doua sezoane s-a pus accentul pe motive colorate proeminente (trend lansat in anul 2011 tot de Vera Wang), in anul 2013 se poarta motivele colorate foarte subtile, pentru un plus de vitalitate.

  • paietele au dat intotdeauna un plus de eleganta si acel ceva “sexy”, dar pentru toamna anului 2013 designerii prefera sa le adauge pe toata croiala rochiei.

  • voalurile indraznete, mai mari si mai complexe au luat locul traditionalului voal simplu si clasic.

Asadar, daca esti o (viitoare) mireasa moderna, care doreste sa fie in trend, nu uita sa adaugi unul dintre aceste motive tinutei tale. Nu vei avea cum sa dai gres!

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.